Brigitte Macron (65): Odhalila svou chloubu! Zastínila i mladší ženy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Brigitte Macron (65): Odhalila svou chloubu! Zastínila i mladší ženy

Brigitte Macronová.
Brigitte Macronová. (Foto ara)

Věk a styl oblékání Brigitte Macronová (65) je velmi oblíbeným tématem. První dáma Francie doprovodila svého muže, prezidenta Emmanuela Macrona (40) na zahraniční cestě do Dánska. Na banketu s královskou rodinou Macronová vypadala jako vždy perfektně a svou chloubou strčila do kapsy i o několik let mladší ženy.

Macronová vedle královny Markéty II. (78) v tmavofialové róbě doslova zářila v bílých šatech s blyštivými aplikacemi. Díky mladistvému stylu by jen málokdo hádal, že dámy dělí „jen“ 13 let. Zastínit se nenechala ani vedle princezny Mary, která je mladší o skoro 20 let.

Pro některé je ikonou, druzí ji za její mladistvé a minimalistické modely odsuzují. Macronová si je jistě plně vědoma, že její chloubou jsou její dokonalé štíhlé nohy, které by jí mohla závidět kdejaká dvacítka. První dáma se rozhodně nebojí nožky ukázat, kromě krátkých šatů ráda nosí na dovolené krátké šortky, kde její hubené nohy ještě více vyniknou.

 

Trump hodnotil tělo francouzské první dámy: Poslechněte si, co řekl.

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
janakveton
30. 8. 2018 • 12:26

Má postavu jak dívenka. Postava je hodně!!! No jinak samozřejmě, jak se říká: "Vzadu lyceum, vpředu muzeum."

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.