Američtí exprezidenti spojili své síly: Všech pět pohromadě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Američtí exprezidenti spojili své síly: Všech pět pohromadě!

Vzácné setkání: pět exprezidentů na jednom pódiu.
Vzácné setkání: pět exprezidentů na jednom pódiu. (Foto: Reuters, Profimedia.cz)

Pro dobrou věc šla politická rivalita stranou. Na charitativním koncertě pro oběti hurikánu Harvey se sešlo všech pět žijících exprezidentů USA na jednom pódiu!

Těchto pět mužů se na veřejnosti naposledy sešlo v lednu roku 2009 v Bílém domě, v němž se právě ujal vlády první černošský prezident země Barack Obama. Tento víkend své vzácné setkání zopakovali u příležitosti benefičního koncertu, jehož výtěžek bude věnován lidem, kteří při srpnovém hurikánu přišli o střechu nad hlavou. Na akci zazpívala i kontroverzní popstar Lady Gaga (31), velkou událost si ale nechal ujít současný prezident USA Donald Trump (71)! Vystoupil jen prostřednictvím videoposelství... „Chceme vám s Melanií vyjádřit hluboké poděkování za vaši ohromnou pomoc,“ zaznělo z jeho virtuálních úst. Na to, aby dorazil osobně, mu příležitost nejspíš nepřišla dostatečně slavnostní...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.