Oslava skončila tragicky kvůli zfetovanému manželovi: Chrstl ji vařící vodu do tváře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Oslava skončila tragicky kvůli zfetovanému manželovi: Chrstl ji vařící vodu do tváře!

Oslava 40. narozenin skončila kvůli zfetovanému manželovi tragicky!
Oslava 40. narozenin skončila kvůli zfetovanému manželovi tragicky! (Foto Facebook)

Hrozivou vzpomínku na své 40. narozeniny bude mít už do smrti Markéta M. z Hrobu na Teplicku. Když si šla po oslavě lehnout, chrstl jí její manžel Roman M. (47) do tváře vařící vodou. Žena svůj otřesný zážitek zveřejnila na sociální síti.

Podle ní dal manžel vodu do konvice a pak čekal dvě až tři minuty, než se začne vařit. „Nešlo o žádný afekt, byl to promyšlený plán,“ uvedla Markéta, která je teď hospitalizována na traumacentru.

Poté, co ji manžel chrstl vařící vodou na obličej, krk a ramena, utekla v šoku do zahrady. Tam si ale uvědomila, že nemá čím si přivolat pomoc, proto se do bytu vrátila. „Bála jsem se, co se bude dít. Roman stál uprostřed místnosti s mou kabelkou se všemi věcmi a řval: nestěžuj si a nedělej scény.

Poté mě ještě několikrát udeřil,“ popsala. V tu chvíli si naštěstí všimla manželova telefonu, který ležel na stole. Rychle ho sebrala, znovu utekla do zahrady, odkud zavolala 112.

Podle ní jednal ze žárlivosti, pocitu méněcennosti a také pod vlivem drog. Podle známých pravidelně kouřil marihuanu.

Útok na partnerku potvrdil po telefonu i šílený agresor Roman M.: „Ano, je to pravda, stalo se to,“ řekl Aha! bez dalších podrobností s tím, že se mu špatně mluví.

Markéta: Moje chyba, měla jsem odejít dřív...
Markéta M. je stále v nemocnici a ví, že léčba nebude krátká. „Byla jsem hloupá, že jsem neodešla dřív. Šlo tomu předejít, moje chyba, že jsem se vždycky nechala ukecat, že se změní. Časem se všechno zahojí,“ řekla s tím, že podala trestní oznámení: „Ale zatím je venku. Po propuštění z nemocnice nemůžu domů, tak pojedu na doléčení pryč z Teplic.“

Žárlivci hrozí až 10 let
Případ, k němuž došlo v noci ze 7. na 8. července, už potvrdili policisté. „Muže jsme obvinili z pokusu těžkého ublížení na zdraví. Hrozí mu za to až 10 let vězení,“ uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Přišel o ženu i o dceru
Příběh Markéty obletěl během chvíle Česko. Zareagovala na ně i dcera útočníka Danča M., která napsala: „Já jako jeho dcera můžu říct jediné. Skončil u mě, to co udělal Markétě je neomluvitelné. Doufám, že ho trest nemine. Snad mu to za to stálo, přišel o dceru i ženu naráz.“

Oběti se bojí odejít

Podle Asociace pracovníků intervenčních center ČR se obětí domácího násilí stala každá šestá žena. „Mnoho žen žije v násilí až do smrti a neodváží se vzepřít. Přijmou to jako svoji životní roli,“ řekla Daria Čapková z organizace Síť pro rodinu, která sama podobným vztahem prošla. Nakonec ale našla sílu od tyrana odejít. Dnes pomáhá ženám, které se ocitly ve stejné situaci. Obětem pomáhají organizace ROSA (602 246 102 – po-pá 9.00 – 18.00) či Bílý kruh bezpečí (116 006, nonstop).



Přečtěte si
-bello-
13. 7. 2017 • 23:40

On jí udělá tohle a ona se tam vrátí pro mobil?Co mají v té vesnici za pověst, že neutekla o pomoc k sousedům atd.? Podle toho kříže, co má na krku je taky pěkný kvítí a hádky tam asi byly furt a marjána nejspíš taky . Ona bude chodit 9 měsíců po specialistech místo do práce, on bude v kriminále.Když to sečtu, její pitomý čtyřicátiny nás přijdou hodně draze. Jestli " přišel " současně i o dceru, která se vykecá o pocitech na sociální síti je mi fakt jedno !

jity
13. 7. 2017 • 10:58

S magorem se žít nedá, ale on by si ji vždycky našel i kdyby od něj odešla. Kdo by nějakého podělaného feťáka živil a na kom by si léčil mindráky.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.