Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař se pustil do klasiky české kuchyně a uvařil svíčkovou na smetaně!
4
/
7
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař se pustil do klasiky české kuchyně a uvařil svíčkovou na smetaně!
Michal připravil omáčku z 1 kila masa.
|
Aha! - Dan Černovský
1. Maso prošpikujeme částí zauzené slaniny.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Dobře osolíme a opepříme.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Cibuli oloupeme, zeleninu očistíme a nakrájíme na kostičky.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Zbylý špek rozškvaříme, zeleninu a maso na něm orestujeme.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Dáme do pekáče s kořením, necháme několik hodit odležet a pak pečeme v troubě vyhřáté na 220 °C 30 minut. Oheň stáhneme na 150 °C a pečeme dále 2 hodiny.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Vyjmeme koření a maso, výpek se zeleninou rozmixujeme a omáčku zjemníme oříškem másla. Pak přilijeme smetanu, povaříme a podle potřeby dochutíme.
|
Aha! - Dan Černovský
Brodská nemůže za mámou! Na vině je zákeřný virus
Skutečné lásky Brejchové (†77): Odmítla Delona
Krásky na žhavé akci Playboye: Proklatě nadupaný výstřih!
Propálil Bendig krach vztahu Koktových?
Alex bouchla do stolu! Všechno pryč po Mynářovi
Je snad Filip Kratochvíl v divadle něco víc? Svědectví z první ruky!