Vaříme cvalem s Michalem: Vepřová pečeně na medu. Šéfkuchař tentokrát připravil jednoduchý recept z vepřového.
2
/
7
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Vepřová pečeně na medu. Šéfkuchař tentokrát připravil jednoduchý recept z vepřového.
Potřebujeme jen pár surovin.
|
aha! – Dan Černovský
Omytou pečeni navrchu několikrát nakrojíme do kříže.
|
aha! – Dan Černovský
V misce rozmícháme hrubozrnnou hořčici se včelím medem.
|
aha! – Dan Černovský
Přidáme lístky tymiánu a rozpuštěné máslo.
|
aha! – Dan Černovský
Maso do směsi naložíme a necháme marinovat. Osolíme a opepříme.
|
aha! – Dan Černovský
Pak vložíme maso do trouby a pečeme nejprve při 220 °C asi 20 minut, pak teplotu stáhneme na 150 °C a pečeme další hodinu dozlatova.
|
aha! – Dan Černovský
Dobrou chuť!
|
aha! – Dan Černovský
Moderátorka Vítová: Konec na Nově
Ornella rozhodla o osudu závislé sestry: Drsná slova mámy Moniky
Alex bouchla do stolu! Všechno pryč po Mynářovi
Josef Laufer (†84): Poslední fotka jeho života a nedopitá lahev
Lela Vémola na útěku: Nechci mu dělat zle, tvrdí o Karlosovi
Brodská nemůže za mámou! Na vině je zákeřný virus