Eva Jakoubková: Její manžel se upil k smrti, ona ho za pár let následovala... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 24. května 2025

Svátek slaví Jana, zítra Viola

Eva Jakoubková: Její manžel se upil k smrti, ona ho za pár let následovala...

Pojďme se podívat na známé dámy, jenž měly během své kariéry problémy s alkoholem.. Jak se s touhle »drogou« vyrovnaly? Kdo nad ní vyhrál a kdo skončil na samém dně?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

paralenka
15. 09. 2013 16:28

Já nerozumět řeči vašeho lidu To má být omluva, tedy to, že nikde dnes není 100%ní kvalita? Já, ač laik a stará věkem, si po sobě texty přečtu, než je hodím na sklo!!! Vy ne? A co teprve pisálkové nedovzdělaní?! Je to ostudné, jak náš jazyk upadá, a média dávno ztratila stavovskou čest, když se nestydí psát hnus nejen obsahem, ale i formou hodnou žáka praktické (dříve pomocné) školy! Gramatika dostává pěkně na pr*d*el!

marek.d
15. 09. 2013 18:16

Přesně tak, je děsivá ostuda živit se psaním a přitom neznat základy gramatiky a pustit do tisku nebo na web takovou hrůzu! Ale hraběnka asi soudí dle sebe, podle jejího podivného komentáře asi sama na pravopis nedbá nebo nemá též dostudovanou základku - nevím. Spíš je lajdák. A omluva pro tzv. redaktory NEEXISTUJE. Já takhle odfláknout práci, dostanu nejspíš padáka - notabene když se to tady opakuje den co den - jediný článek není bez chyb, o stylizaci a slohu ani nemluvě!

smazan_20150109
16. 09. 2013 06:27

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

miap
16. 09. 2013 08:24

paralenka - SOUHLAS!!!!! nekteri kritizuji a v jejich textu je preklepu a hrubek tolik, ze je to necitelne. Obzvlast neomluvitelne jsou ale preklepy a hrubky tech, kteri se psanim zivi.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.