Sex je náš, dělá dobře mně i tobě! O čem skupina Lucie zpívá, to manželé Felix Slováček (70) a Dáda Patrasová (57) skutečně provádějí. Kdyby všechna místa v domě, kde spolu měli sex, zářily, celý dům by svítil jako Halleyova kometa.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
a víš,že měl a ona taky.Tedy hlapa.Ustáli jsme to a jsem rád.Nemyslím ale,že život je o tom,s kolika babama se vyspíš.Možná jsi mladý a jednou to všechno pochopíš.Já třeba ve třicítce přemýšlel taky jinak (hůř)než dnes.Co nezdrhlo,to.......ale o tom to fakt není.My si jednoduše od té doby rozumíme zcela jinak a je to opravdu už hodně let zpět.Každej z nás má ale jiný názor a i každého průběh života je jiný.
já to říkal, zvířata, jako normální zvířata jen mééérdej féélixi a taky doufám, že Ti hraje dada pořádně na tu tvojí píšťalku až jí stříká sperma ušima
Starej a ješitnej dědula, kterej kdysi uměl hrát. Dneska už mu to nefouká, tak se zviditelňuje svejma snama, který nedokáže odlišit od skutečnosti. Smutný!
Bože,asi se zbláznili oba.Je to věc,která by měla zůstat jen mezi nimi a ne to cpát národu pod nos. Více by mne zajímalo,proč není diskuse pod článkem o paní Bohdalové?
Brrrrrr, nechutné.Je to jejich soukromá věc, ale v jejich věku by neškodilo trochu přibrzdit a nechlubit se v bulváru .člověk by myslel,že jsou jiná úroveň.