Sex je náš, dělá dobře mně i tobě! O čem skupina Lucie zpívá, to manželé Felix Slováček (70) a Dáda Patrasová (57) skutečně provádějí. Kdyby všechna místa v domě, kde spolu měli sex, zářily, celý dům by svítil jako Halleyova kometa.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Konečne normálny článok o sexualnom apetite.To je dobre že im sex chutí, sympatická dvojica. Osviežujúci článok. Tak nazdravie a nech nám chutíííííííííííííí. Lepšie než politická špina a hrôza ktorou nás media krmia.No nie ?
Tak to už je fakt senilita...proboha proč to zveřejňují a ty podivné fotky??? To už asi nemají čím zaujmout než takto uboze.... Felix s jeho žížala Julie...
Stupidní článek o jedincích s IQ tykve, z nichž jeden z nich se kdysi nazval královnou dětských srdíček. Ale na druhou stranu, co mají kecat do ještě stupidnějšího pořadu Intim Night? Tak holt si vymýšlí nechutnosti, od toho ten pořad bohužel je.
Myslím,že sex není o věku a nechutné je ,že aha o tomto píše a né že felix leze na dádu.To je přeci přirozené.Já bych na ní taky lezl.Je mi 53 s manželkou jsem víc jak 30 let a máme lepší sex jak ve třiceti.Tečka.