Dara Rolins (39) dnes opět stanula před soudem kvůli nehodě, při níž předloni v červenci zahynul motocyklista Jindřich Rotrekl (†63). Rolins je obžalována z usmrcení z nedbalosti. Verdikt ale opět nepadnul...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
si hraje na Veškrnku.Ani soudkyně si netroufla říct,ať sluneční brýle sundá.Jestli je potřebuje,tak to teprv je vinna-otočí se,nesleduje,jen v zrcátku...Frajerka.Já ji jako zpěvačku nemusím-afektovaná,nic moc...jsou lepší.
atakdale přesně, konečně někdo, kdo má stejný názor. Mě docela překvapuje, jak lidi strašně nenávidí kohokoliv schopného. A přitom sedí na diskuzi od rána do večera, takže ani nemohou stihnout dělat nic jiného.
to já přece vím, aha, lubnička měla rodit... ty jsi ta plačka, co fandíš bartošce a my tě stejně máme rádi, že jo? nebo se zas pletu? alzhajmr je svi.nstvo
možná že baba nejdřív domů odvezla toho kapra, aby jí na sluníčku nezasmrádnul... bodejť by pak stihla jet do nemocnice... já tu nenažranou svi.ni nemůžu ani vidět, cejtí prachy a je jak smyslů zbavená, čarodějnice
taky zdravím, chodí to dobře, ale neseje to a co ty a vy? se budu muset juknout do žumpy, esi to eště žije... já sem poslední dobou vlítnu jen jak mastnej papír do průjezdu, no dneska mě ta rotreklová zvedla tlak