Bezchybné rodinné vztahy jsou v dnešní době čím dál větší vzácností, o to více si může Jakub Prachař (41) pochvalovat výběr partnerky. Sara Sandeva (27) má totiž s jeho mámou Danou Batulkovou (66) natolik nadstandardní vztahy, že spolu dokonce vyrazily na dámskou jízdu!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Jakoby šly na pohřeb, ostatně i další v hledišti.Nevím, proč nutně musí být černá.Jenže ani střih těch obleků jim nesedí!
Batulkovou mám moc ráda a výborně hraje v divadle , dá se říct do " roztrhání těla " a já šílela z dryáčnic Žilkové a Hanychové, když ji sjížděli za Kubu, Miu, barák.
Po Hanychové je každá další potenciální nevěsta hvězda, takže opatrně s hodnocením.Mně se Sandeva nezamlouvá, ale boduje u mě tím, že doma pomáhá rodičům, normální práce se tedy nebojí, což se o štěťuli ze Suchdola , která žije z napadání a pomluv lidí říct nedá.Ta prodávala jeden čas sukně a la baletka, nepovedlo se, pak čepice, ale ani zde čepičářka Agáta neuspěla , pak čmárala na džíny, ani to se nechytlo a tak začala drbat lidi.To se povedlo, protože ji na Hero platí zas jen stejní.Mezi slušnými a chytrými si neškrtne!
Kromě toho, co vypisujete jsem viděl také článek i s fotografií staré, PROLEŽELÉ MATRACE S FLEKY, kterou Hanyška prodával za 300 - 400,- Kč. Článek byl samozřejmě kritický, ukazující, za co ty lidi má a jak je chamtivá..
Uživatel_5792517
-------------
Mě dost sebral pohled na pokojík těch malých holek.
Nikde vkus.Přeplácaný cukrkandl a jen šminky a zrcadla, zrcátka.Ta místnost nemá dole okno, nýbrž otvor u stropu a není to kolaudované tedy jako obytná místnost, která musí splńovat mj. i světlost atd.A sem ona šoupne děti ?!!!!!!!!!!!
A šokovalo mě, že ta cuchta Agáta fotografuje, jak strká dort Kryšpínovi, kterej napl spí na zválený posteli a že takhle slaví doma mě dorazilo.
A jinak je jako ta Koktová.Na děti neměly čas, Quentin Kokta je obézní dítě a z toho nevyroste, matka Ornella mu zadělala na tukové buňky a stejně tak je na tom obézní Kryšpín. Holt ty matky století děti krmily od mekáče po buchty od vedle vším.A vůbec nechci vědět, co ta hysterka Agáta buší do hlavy těm chudákům dětem a stará Žíla!
Mrchy to jsou to strašný, chudinky děti !