a neví, co je antifa...Jan Rychtář
Celá tahle antifa je jen důkázem jací můžou být v české republice lidé, omezený , nemocný,na mateřské, zakoplexovaný a lidé bez práce. Kdyby vynaložili tolik síly v hledaní práce , nebylo by tolik nezaměstnaných. Jenž oni raději budou sedět doma tlachat tady své nesmysli, překrucovat to co není pravda a chovat se jako prasata. to co se tady děje je hnůj. Čekají co jim media připraví a ještě si to přibarvý,překroutí. jste prasata. Jak se říká, potrefená husa kejhá, uvidíme kdo se tu objeví...
Koment admina
Iveta Bartošová oficiální antistránky
A pro Jana Rychtáře moudrého to kluka...co slovo , to perla, hrajícího se na chytrého malá poučka: Název Antifa pochází z německého slova Antifaschismus a vznikl jeho zkrácením. Antifa znamená jednoduše antifašismus, avšak označují se tak také některé antifašistické skupiny - jejich název je pak doplněn jménem města či regionu, kde operují (např. Antifa Přerov, Ostrava atd.). Antifa skupiny zastávají obvykle takzvaný militantní antifašismus. Tím se liší od jiných směrů v antifašistickém hnutí (např. od antifašismu liberálního nebo státního).
Pokračování Jeníkových mouder" Jan Rychtář Proto ta republika taky vypadá. Všechny bych vás hnal makat a neměli by jste čas na ***viny a starat se o druhé, takže patříš k té spodině. užij si to a rochni se v tom. je vidět , že tvůj smyl života a ostatních nemá velké cíle.
Před 9 hodinami · To se mi líbí · 1
Vilda Mařík Zato ty s fotrem jste vzor cností a divím se,že ještě nejste v čítankách. Když už píšeš o prasatech,tak bys měl vzít bičík a popohánět s ním Ivetku,aby nepraskla.Na fotce kde ukazuje prstýnek to vypadá,že tvůj fotřík věnoval prstýnek Marfušce křížené s prasátkem a škoda,že není zvukový záznam z této chvilky,jistě u toho pěkně chrochtá blahem.
Před 9 hodinami · To se mi líbí · 5
Jan Rychtář To nějak brzo , opravdu to tedy nebyl vysoký cíl. jestli tohle je užívání života tak je mi tě upřímně líto. Takhle se narodit bych opravdu nechtěl...
Před 9 hodinami · To se mi líbí · 1
Jan Rychtář Maříku ty seš jen dement co se dožaduje nějaké odpovědi jak nějaký imbecil tupej , který nemá na to právo. soudíš a víš o všem h... a děláš chytrýho jak radio. jdi si raději za*** a uděláš líp. Jseš jen ten co se nad IB ukájí , což už vyplavá už dávno , když si slintal na ofi aby ti napsala. No máš smůlu tam si neškrtneš. Takže asi tak pa kocoure, srry nebavíš mě