To se léta nikomu nepodařilo: vytočit Slavici Lucii Bílou (46) až k nepříčetnosti. A slovenský »zpěvák« Karel Rosenberg to zvládl za pár vteřin! „Chodím zpívat do domova sociálních služeb,“ představil se Rosenberg včera porotě Česko Slovensko má talent, v níž sedí právě Bílá.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
No, kdyby zpěv toho soutěžícího byl opravdu excelentní, tak by se mohl předvadět jinde a za slušné peníze.
Sice nevíme nikdo jak to s tím jeho vystupováním je doopravdy,ale žádné zlato v hrdle nepředvedl.
ano zpívala zdarma - i když pro ods by klidně mohla zpívat za prachy - pokud nevidíte rozdíl mezi sociální službou a polit. stranou, je mi vás upřímně líto
Tak tomu nevěřím ani já...pravicově založená. Zadarmo nezpívala..honoráře jsou zatraceně vysoké a dávají se do nákladů na volby(tedy se platí z daní). A i kdyby ne, už jen to, že je sympatizuje s velkou politickou stranou, jí přináší velké prebendy. To tak vždy bylo a bude. Jste hodně naivní a je mi vás upřímně líto colombino. Naopak já považuji toho pána za slušného člověka. Lucii Bílou už dávno ne.
Souhlasím s Axanou i Jity. Ať už nechá slavíky mladším a jde si háčkovat do Otvovic, či do jiných svých nemovitostí a nebo uklízet celé Filípkovo patro v Dlouhé ulici.
Na to přece vydělala placeným zpěvem !!!! Ať měří lidi jedním metrem a nehraje si na chytrou.....
Lucinka co neví co s prachama. Lucinko, ducni hlavinkou o futra dveří ať se ti rozsvítí a ať se uklidníš. Ve všech sociálních ústavech se platí: třeba kuchařkám, zdravotníkům, uklízečkám atd. To je novinka, viď? To je divné že by někdo chtěl za svou práci třeba na benzín a na jídlo? Zeptej se třeba pana prezidenta co a jak. Je mi z tebe dost špatně, ty naše pěnice. Už se na ten pořad radši koukat nebudu. Lucinko, kadeřníka a stylistu a kosmetičku si v rámci pořadu platíš sama??? Nebo snad pracují zadarmo jen aby ti čestně a s úctou upravili ksicht??? Jako by spadla z jiné planety..... Káča jedna přitroublá
Tam štěkala jako kudla a neví kdo toho krákoru pro ty nemocné lidi platí. Mohou to platit třeba sponzoři, proč on by to měl dělat zadarmo, jak se má asi živit. Je to zřejmě jediný způsob jeho obživy, přestože to nebyl žádný zpěvák, ale těm, lidem to jistě udělá radost, že je někdo pobaví. Když je tak chytrá může je bavit ona svým zpěvem a zadarmo, žádné placení hotelů, vyzážistů, jako si to poroučí když jde zpívat pro charitu.