Desítky tisíc lidí se včera sešly v Bagdádu ve smutečním průvodu za velitele íránských jednotek Kuds Kásema Solejmáního (†62), který byl zabit při pátečním americkém raketovém útoku. Teherán se už nechal slyšet, že se jeho smrt rovná vyhlášení války a jeho odpověď na ni bude tvrdá!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Od samotných Íránců vím, jak šílený podmínky v Íránu jsou. Ale většina mých US přátel a příbuzných jsou demokraté, takže vidí Trumpa jako šílence.Jenže když arabská polovina světa ohrožuje tu polovinu nearabskou, všichni pak volají k USA o pomoc.U Trumpa se mi velmi zamlouvá jeho migrantská politika, která souzní s politikou Nigela Farage a tak mu spíš fandím.Ovšem největší jedničkou tady je bez debat Putin.V CNN se hovořilo o tom, že pro Putina byl 2019 banner year
Prosím, aby mě ušetřili svého názoru zastánci Ukrajiny, lidských práv Číny, Tibetu atd atd . -Nereaguji!
Už při kampani v USA byl na straně Trumpa náš vedoucí Hradu - dokonce prohlásil, jak nám do češtiny překládal pan soudruh Kmoníček - že "po vítězství a přání našeho Milouška a i komunistů, se k moci dostal člověk, který to americké prezidenství povede tak, jak si to v Čechách představujeme ...
Zeman dokonce dostal pozvánku do Washingtonu jako odměnu za to, že coby jediný evropský státník veřejně podpořil Trumpa už před volbami s tím, že si přeje jeho vítězství. Dokonce Miloušek prohlasil, že : "Vsadil jsem proti celému kasinu a vyhrál jsem ...“
Nó, smozřejmě já jsem jen vobyčejnej hňup z vesnice a tak, jak dříve, tak i nyní prohlašuji, že Trump je normální arogantní šílenec .... Nó a co si mohu myslet o panu soudruhovi Zemanovi ?!? Hádejte ...