To se nepovedlo: Velký malér Dominiky Gottové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

To se nepovedlo: Velký malér Dominiky Gottové

Když nejstarší dcera Karla Gotta (†80) na přelomu roku přicestovala z Finska do Prahy, aby tu začala nový život, azyl ji poskytla kamarádka Šárka Rezková (51). Jenže ta najednou přiznala krizi ve vztahu se snoubencem Mirek (52). A jednou z příčin je prý právě i Dominika.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

rydlo
02. 05. 2020 14:50

Ewwa..
hanainge je Hanelore Uhlová, je to ta přiblblá Gottova německá fanynka, která celé roky znepříjemňovala Gottovi život s tím, že jen ji vyvolil Bůh být Gottovou manželkou a jen pro něj si uchovávala panenství. No a Gott zemřel, aniž by se jí splnil její sen a tak jí to vlezlo na mozek do takové míry, že všechny její příspěvky jsou jeden dokola opakovaný blábol. Je docela možné, že tyto blafy píše ze cvokárny!

Ewwa
26. 04. 2020 20:06

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
24. 04. 2020 22:03

Je mi jí občas líto.Neměla to jednoduché a nemá klid ani nyní.
Dost mě vytáčí na miliardě sedící Ivana Gottová, která nedokáže své " dceři" dát z otcových peněz pár milionů na normální byt a místo toho ji odkáže na nějaký přiblblý podnájem apod.Je to nechutný..
Většina miliardářů na světě za sebe např. žádá, aby platili státu větší daň a přispívají mohutně na charitu, vzdělání, výzkumy.Tohle v Česku až tak není.Ale když vysloužila ště.ťule z pražských barů sbalí dědka, zdědí po něm miliardu a sedí na ní, jako pecka a nepomůže ani v rodině , pak je to trága . A proto mi je té Dominiky skoro líto.Ten blb a hommeless z Finska jí pokoj asi nedá

papouskova
24. 04. 2020 15:25

No to se autorovi článku opravdu nepovedlo. Článek o ničem nafouknutý " bombastickým titulkem".

hanainge
24. 04. 2020 14:42

Tento text je zvlášt’ pro čtenáři, které tady píšou i zarověn pro paní Ewwu, která se musí velmi stydět: Že se nestydíte, úplně bezdůvodně psát sprosté věci, které nejsou pravda a ještě s tím urazit Dominiku Gottovou?!!! K tomu jste usoudili o Dominice Gottové bez mít na to právo a bez znát správné pozadí! Jste pomatené nebo blbé??? Každý člověk má povinnost, učit a vědět, že každý člověk jenom má právo na to usoudit, kdyby člověk znal správné pozadí a kdyby člověk měl právo na to se vměšovat!!! Dominika Gottová je absolutní šlusná, milá a jemná dáma, která se zasloužila o tom, aby lidé ji respektovali i aby lidé jí dali čest!!! Dominika Gottová nikdy nezničila vztah přítelkyni s přítelem. Nikdo nemá právo, urazit Dominiku Gottovou. Urazit lidi je trestní čin! Dominika Gottová nemá problémy s alkoholem, ale Timo Tolkki. To, co dělá Dominika Gottová, když má peníze, je jenom soukromí věc Dominiky Gottové a lidé nemají právo se v tom vměšovat. Dominika Gottová už našla byt v Praze a Dominika Gottová nelže! Dominika Gottová od 01.10.2019 je velmi smutná, protože zemřel její otec Karel Gott a k tomu má problémy s manželem. Nemusíte se chovat jako prase a zvětšit bolesti Dominiky Gottové, ale máte povinnost jako tvory Pána Boha, chovat se vždycky slušné i vůči Dominice Gottové, jí psát krásné slova a jí pomáhat. To je správné chování!!! Musíte vědět, že Pán Bůh opravdu existuje, že Pán Bůh je všemocný a že Pán Bůh potrestá každého člověka, který se choval špatné. To platí i pro vás!!! To, co vysíláte, dostanete jednoho dne zpátky, to musí být vám jasný!!! Novináři měli by konečně nechat Dominiku Gottovou v klidu.

konvalinka34
24. 04. 2020 13:23

Copak, že by Dominika lovila v cizích vodách? To je tak bezpáteřní?

vemenozmojistary
24. 04. 2020 12:40

Hlavně že má Rezka důvod být v bulváru 👎 👎 👎

Ewwa
24. 04. 2020 12:15

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.