Skromné loučení - Pohřeb Pilarové (†80): Gottová plakala u otevřené rakve | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Skromné loučení - Pohřeb Pilarové (†80): Gottová plakala u otevřené rakve

Uctili její památku tam, kde vydechla naposledy. Eva Pilarová (†80) měla poslední rozloučení v nejužším kruhu příbuzných a přátel v Domově svatého Karla Boromejského v Řepích. Přišla taky vdova po Karlu Gottovi (†80). Bylo to poprvé, co se Ivana Gottová (44) od smutečního obřadu ve svatovítské katedrále objevila mezi lidmi.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Uivatel_5413725
20. 03. 2020 20:08

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

hanainge
19. 03. 2020 21:45

Výše uvedený článek je částečně nesmysl, protože Ivana Macháčková i její matka Blanka Krejčí ve skutečnosti nebyli na poslední rozloučení s paní Evou Pilarovou, protože pan Jan Kolomazník zná pravdu, že Ivana Macháčková nemá právo se jmenovat „Gottová“, protože opravdu NENÍ manželkou Karla Gotta a pan Jan Kolomazník nechce kontakt s Ivanou Macháčkovou a Blankou Krejčí, nebot’ pan Jan Kolomazník přesně zná pravdu, že Ivana Macháčková i Blanka Krejčí jsou zlé, drsné a rafinované hyény, které chtějí celebrity jenom využit. Fotky v článku s Ivanou Macháčkovou a Blankou Krejčí jsou fotomontáže!

Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý a Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta. To řekl mi Karel Gott sám! Dále je pravda, že jenom Dominika Gottová je dcerou Karla Gotta, což mi Karel Gott taky řekl sám! Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott nikdy nemiloval Ivanu Macháčkovou a obráceně. Ivana Macháčková je primitivní, drsná, absolutní sobecká i zlá žena, která chce lidi a zvlášt’ celebrity jenom využit. Proto Ivana Macháčková často měla vztahy v ložnici jako mediální prostitutka s novináři a muži, které pracují v médiích. Mnohé fotky a videa s Karlem Gottem, Ivanou Macháčkovou a dětmi jsou fotomontáže resp. padělané. To, aby Ivana Macháčková byla prý manželkou Karla Gotta i to, aby Lucie, Charlotte Ella a Nelly byli dcerami Karla Gotta, bylo jenom hloupé a falešné divadlo v médiích, což Karel Gott mezitím moc lituje a Karel Gott se za to omlouvá!

Karel Gott mi taky řekl, že Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Jenom Dominika Gottová a charity zdědili od Karla Gotta. Pravda musí ven.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.