Opuštěná dvojčátka: Máma se jich musela vzdát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Opuštěná dvojčátka: Máma se jich musela vzdát!

Zoufalství a velkou bolest cítila žena, která na počátku února v utajení přivedla na svět zdravá a krásná dvojčátka.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

lydyna
16. 02. 2011 19:22

Nezlobte se ma mě, ale je smutné, když se matka musí vzdát svých miminek. Ale ta maminka věděla, že má doma debila a i když s ním musela asi sdílet společné lože, určitě mohla brát antikoncepci, aby nedošlo k narození dalších dětí, když děti už má. Za toto opravdu stát nemůže. A i kdyby ji pomohl, tak ten její debil třeba ty dávky prochlastá, protože pod nátlakem by mu je musela dát.Ať děti žijí s rodiči, kteří je zabezpečí a snad i citově, bude jim lépe.

bernadette
16. 02. 2011 16:55

Všichni jste zajedno, ale třeba to není jen o penězích. Nevíte kolik už má doma dětí, třeba má nějakého debila manžela (z článku to tak trochu vyplývá), ona sama ví nejlíp co bude pro její děti nejlepší. Budou se mít dobře s novými rodiči, kteří jim dají všechno. Hlavní je, že neskončili v ústavu.

hillarka
16. 02. 2011 14:17

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

svobodova31
16. 02. 2011 13:40

To je opravdu smutné, musím řict že jsem mama třech dětí,a nedokažu se vžit ted do té maminky, je ji opravdu na nic tak krásné zdravé děti a nemuže si je nechat brečim jak mala holka:::::::::::: Stat a celá vlada by se měla konečně probrat a pomoci rodinám a ne sedět na zadku, všechno rodinám vzali nic pro ně nedělaj, žádná podpora nic je mi špatně ta máma chce děti k sobě ale ví že to nezvládné tak hergot pomuže tady v tomhle statě někdo, jenom berete a sobě přidávate nakopala bych vam .........

kackaprestanov
16. 02. 2011 10:31

státe dělej něco a pomož tý matce!
já chci, aby se ty miminka vrátily kam patří. ke svý mamince!
takových peněz co se tu přelejvaj na místa kam nemaj, dálnice, černejm se s.e.r.e. všechno možný a v tomhle případě ne? tfuj na tenhle stát

kackaprestanov
16. 02. 2011 10:10

no to je strašný, ta žena ty miminka evidentně miluje! víte co to musí být za neskutečnou bolest dát je do adopce jen proto, že nejsou finance? to musí být hrozný!!! naprosto souhlasím s clloe!
proč jí nikdo nepomohl? co stát? to se skutečně nedalo nic dělat? já z toho brečim! sama mám malou holčičku a panebože nedovedu si představit, že bych jí měla dát do adopce jen kvůli penězům! co to je za bordel v tomhle státě, co se to tu děje, kam až to zajde? to jí nikdo nemohl pomoct? kdyť ona je miluje! to musí být hrozný fakt neuvěřitelně hrozný, taková bolest! mazlí se s nima, hladí je, líbá a musí je dát pryč!!! přijeďte si pro ně prosím až zítra, ještě jim chci koupit kombinézky a rozloučit se s nima! no strašný. to musí být strašnej pocit. alespoň tu kombinézku ať ode mě mají, alespoň ten kousek hadříku, co víc jim můžu dát a pomazlit pomazlit už jen pár hodin ucítěj svou maminku, pak sbohem (
jak smutný. proč nikdo nepomohl, proč?
přísahám bohu, že kdybych měla možnost, tak tý paní pomůžu jak nejvíc by to šlo. kdybych sama měla nějakou tu korunu navíc, tak tý paní pomůžu. přísahám.
není nic horšího, než dát vlastní děti pryč jen kvůli penězům. zas.ra.nej státe, doporučuju ti
Tunis, Egypt, Česko

clloe
16. 02. 2011 08:26

Doprčic! To se jí nedalo nějak pomoct, aby miminka zůstala s maminkou? C.i.k.á.n.ů.m s.e.r.e.m horem dolem a tady radši dáme miminka k adopci. Je mi z toho špatně!

svobodova31
16. 02. 2011 13:42

to je přesně to ten náš stat, ale tohle už je opravdu k zamyšlení a chce to co nejřív se zamyslet fofrem, at ta maminka ma zase děti u sebe v naruči

ivkanatka
16. 02. 2011 19:29

No, to že by se mohly děti matce vrátit, už bohužel nejde, i kdyby teď dostala sebevíc peněz. Být Romka, tak si všechno vyřve. Kde to žijeme ? Je mi té ženy strašně líto. ABSURDITSTÁN !!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.