Soumrak Všechnoparty? Karel Šíp to pěkně schytal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Soumrak Všechnoparty? Karel Šíp to pěkně schytal!

V poslední době se na Karla Šípa (73) snesla pořádná dávka kritiky. Dříve populární a diváky milovaný moderátor si vysloužil několik nehezkých poznámek na svůj pořad a zejména na své chování. Diváci pořadu Všechnopárty mu vytýkají nevhodné chování, vulgarismy a nepřipravenost.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

mbmb
18. 04. 2019 15:52

clanek rika presne a objektivne pravdu!! Upadek viditelny jiz 6 let,dela reklamu hercum a sve knize Velmi slaby byl jako moderator TY Ty ale vsichni chvalili cisarovi nove saty S obavou pred 3 lety jsme sli na duo Nahlovsky Sip a byli chlapci excelentni
Podle TV o milion % Sip je to stejne co Gott -mlada zena male dite a trapny starec ktery neumi vcas odejit .Bohdalova se vsem zhnusila jak rve penize pro vnuky Je videt narcismus a trapnost starcu ,kteri vydelali jako lehkozivky vzdy a zamotalo Jim to primitivnima hlavickama uplne. Gott za sociku kdy vsichni chodili ve vatakach a monterkach byl zjevenim v obleku ze zapadniho Nemecka, s opravenym chrupem a umytyma vlasama -dnes pocurany dziny a sislavy namysleny dedek

hadaja
18. 04. 2019 14:38

Má fajn lidi, ale začíná senilnět a občas je docela mimo mísu.Chápu, že má mladou rodinu ale bohužel,vék nezastavíš, človék by mél přestat zavčas.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.