Evropský soud nabízí Britům: V EU můžete zůstat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Evropský soud nabízí Britům: V EU můžete zůstat!

Rozhodnutí odejít z Evropské unie, které Britové před dvěma lety schválili v referendu, lze jednostranně »odpískat«.  Rozhodl tak včera evropský soud v Lucemburku.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

pgoldstars...@...
19. 02. 2020 02:29

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Miloslav123
11. 12. 2018 09:25

Druhé referendum o členství v Evropské unie je podle posledního prohlášení Theresy Mayové jednou možností řešení problémů spojených s vystoupením Británie z EU. Brexit ve své podstatě směřuje proti žádoucímu směru vývoje mocensko-politického uspořádání světa. V současnosti si už stále více lidí uvědomuje, že stávající mocensko-politické uspořádání světa je totálně nespravedlivé. Politický vývoj lidstva neodvratně směřuje ke vzniku globální vlády, která napraví vztahy v odsouzeníhodné mezinárodní politice i vztahy v politice jednotlivých států. Pokud globální vláda vznikne na základě demokratických principů rozhodování, nelze proti nastolení takové světovlády nic racionálního namítat. Jedna možná cesta vzniku Globální federace, která napraví vztahy v současné mezinárodní politice i v politice jednotlivých států a nastolí trvalý mír na celé planetě, je uvedena v článku: OTEVŘENÝ DOPIS POLITICKÝM STRANÁM VE VŠECH STÁTECH SVĚTA - http­://mi­loslav­7.bl­ogspo­t.co­m/2018­/04/o­tevre­ny-dopis-politickym-stranam-ve.html
Uváděný vývoj lidstva se Vám zdá nepravděpodobný? Komplexní zákonitost vývoje všeho možného i “nemožného” objasňuje: TEORIE VŠEVÝVOJE – http­://mi­loslav­7.bl­ogspo­t.co­m/2014­/01/te­orie-vsevyvoje.html
Teorie se týká zákonitosti změn a vývoje všech forem existence hmoty a energie, tj. např. vývoje a změn veškeré živé i neživé přírody nebo vývoje poznání ve všech oblastech činností lidí. Teorii lze vnímat jako univerzální návod k tvůrčímu kreativnímu logickému myšlení. Každému, kdo si tuto obecnou zákonitost osvojí, usnadní její znalost řešení libovolně zvoleného problému.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.