Sobotka: Lide, poslechni si Babiše! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Sobotka: Lide, poslechni si Babiše!

Trestní oznámení na neznámého pachatele podává vicepremiér a šéf hnutí ANO Andrej Babiš (62) kvůli nahrávkám, na kterých údajně hovoří s redaktorem MF Dnes o obsahu deníku. „Mám podezření, že jsem léta odposloucháván, a považuji to za skandální,“ řekl Babiš Aha!.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

dama
06. 05. 2017 13:30

bello, souhlasím s Vámi. Sobotka to udělal pozdě a se vší "parádou", za kterou jsme k smíchu celému světu. Teď by se měl ukázat prezident, pokud je nestranný, a měl by odvolat oba dva. A byl by klid. Protože, pokud to neudělá, tak to neustojí ani on sám, ale ani premiér. Ten se se svojí nerozhodností před národem totálně znemožnil. A ty jeho nic neříkající sáhodlouhé proslovy a sliby mu nikdo už neuvěří. Jestli chtěl tímto pomoci ČSSD, tak opak je pravdou. Tedˇji úplně pohřbil. Pokud má strana takového šéfa, jak mohou vládnout celé zemi. A proto je Babiš pro národ zřejmě přijatelnější. Čím více do něho buší, tím více on získává na preferencích a ostatní strany ztrácejí

dama
05. 05. 2017 17:42

Už chybí jen si dát po papuli a máme tu Balkán. Jen by mě zajímalo, jestli se takto zdiskreditovávali politici také za 1.republiky. Za komančů si na nic takového nepamatuji (ani jsme se to nemohli dozvědět) a 1.republiku jsem nezažila.
Ale asi ano, vždyť tu máme přece "demokracii". Tak nevím jestli jsem se víc styděla za totalitu nebo současnou demokracii ....

-bello-
05. 05. 2017 23:15

dama
jestli vás to uklidní ve Sněmovně lordů se např. i poprali a u nás za Masaryka se s tím taky nepárali. Mimochodem, za 1. republiky byl navržen na funkci prezidenta někdo jiný, nakonec to vzal Masaryk .
Zdiskreditoval se Babiš se Zemanem !Když holt se blbý velkouzenář chlubí , jak ho kámoš Zeman podrží a demisi přijme, jelikož ohne svým výkladem ústavu , tak Sobotka zareagoval velmi správně. To má Zeman za ty tanečky kolem střetu zájmů Babiše! Premiér je totiž nad prezidenta !

dama
06. 05. 2017 00:48

bello
to myslíte Sobotku ? Děláte si legraci ? S tím tancem máte pravdu, akorát, že jste si spletl postavy. Sobotka nám nyní předvádí. jak se tancuje . A na dudy mu k tomu hrají Kalousek s Chovancem

-bello-
06. 05. 2017 10:44

dama
jsou vrstvy obyvatelstva, které prostě nechápou, proč musel Sobotka udělat co udělal.Měl to udělat dřív, ale na Babiše vyplouvají věci postupně a taky Zeman se postupně vybarvil jinak, než ten důchodce z Vysočiny.Pořád bylo co řešit ve vládě , musela se řešit pořád Merklová a její kvóty, pak zas provokovala " kavárna " s Dalajlámou a Čínou a nějak Babiš konkrétnímu řešení unikal.Čapí hnízdo jsme mu my všichni darovali, ne že né! Malá domů tady pro střet zájmů neplatí !
Jsem pro pravidla a řád.Né, že tady začne Zeman s Babišem porcovat Česko pouze k obvrazu svému a Parlament z toho vynechá, tedy potažmo i své voliče .
Ale tohle se asi vám těžko vysvětlí.

-bello-
05. 05. 2017 13:28

Kruci, čemu se ten estébák diví?Dyť i přes tyhle praktiky
za normalizace vlezl do KSČ.
Tak jako doma, jako doma se vším všudy, ne ?
Sobotkovi já fandím, pochlapil se! Ale zrušení celé téhle vlády i se Zemanem bych brala všema deseti

havran2
05. 05. 2017 12:52

Sobotka,prober se konečně, ČSSD končí ! ! !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.