Bojovat ze skorumpovanou policií a justicí je marný boj z větrnými mlýny, jedno smysl má, musel by být Kramný úplně blbej kdyby jel vraždit do země kde by mohl dostat trest smrti,nejspíš jde o vraždu a sebevraždu, má to na triku jeho žena asi z pomsty,??
PK ví, jak to u soudu chodí a taky ví, jak zemřela jeho malá dcerka a žena. A že se nepřizná má smolíka, třeba by dostal o několik málo let míň. Ale zase si užije sexu a moc a pořád a bude konečně spokojený
ad Durman-16 souhlas taky si myslím, že by se Kájínek tak neponížil, aby si povídal s takovou zrůdou jako je Kramňák jak se nemodlím, tak bych se na to dala, kdyby to pomohlo a ten k***synn a to doslova, protože jeho matka je stejná zrůda, schcípnul
Jednou chcípne. Jestli přežije basů tak chcípne někde venku pod mostem. Nemá se kam vrátit. A nebo ho někdo oddělá. Hřbitovní zlodějka díky rumbakouli chcipne pod mostem taktéž. Kramle holky tak miloval, že je nejen zavraždil. Ještě spolu s tou starou hyenou rozhodl o zhanobeni jejich hrobu. Toto nemá obdoby.
Tak tomu určitě věřím. Hehe. Kajínek by si o kramli neopřel ani kolo. Pochybuju že by mu Kajínek řekl něco povzbudiveho. Když s ním údajně muklové na Mírově drží a věří mu, proč se jich bojí a je na samotce? Zatímco muklové sborem křičeli Deje ho k nám! ??? Ta vrahounská zrůda zas lže.
Ale no tak puso Já mám svý packy čistý, na rozdíl od toho prolhanýho zmetka a jeho prolhaný zpuchlý násosky. Jaký spaní může mít, když vedome hájí vraha a chce ho dostat na svobodu? Fujtajksl baba
Už mě ne.ser ty buzno oplzlá. Lízej kchundu sama sobě. Je mi z vás přihřátých na blití. Pracky máš od krve už jen tím, že víš houno, ale účastníš se honu na čarodějky. Ty se.sranaá převlečená Jusso.