Státní svátek a vyznamenání: Útoky na Zemana! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Státní svátek a vyznamenání: Útoky na Zemana!

Pryč je doba, kdy Miloš Zeman (72) zažíval díky svému postoji k přijímání uprchlíků slávu. Jeho rozhodnutí neudělit státní vyznamenání českému rodáku Jiřímu Bradymu (88), který na vlastní kůži zakusil nacistické peklo, zřejmě popudilo i prezidentovy sympatizanty. Na ubližování dětem a neuctivé chování ke starým jsou zkrátka Češi hákliví. Těch, kteří přizvukují hlavě státu, je zatraceně málo. Kolik by jich asi bylo, kdyby je Hrad neplatil?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

ararat
01. 11. 2016 08:33

Jity,pozor,totalita či mafie,je ve své podstatě to stejné a že Zeman je bolševik,tak to je snad evidentní,z jeho chování a postojů,a pokud to tak nevnímáte tak si myslím,že by jste se mohla o to více zajímat.

-bello-
30. 10. 2016 00:00

ararat
Obecně platí , že čestný člověk vyjádří co nechce a odmítne to ! A Kačer se za čestného považuje, zrovna tak jak další v řadě absentérů Šafránková. Slušní lidé odsuzují Ztohoven a jejich Trenýrky na Hradě místo Zástavy protože znevážili prezidenta, symbol české státnosti a české lidi ! A to je vážná věc všude na světě !!!
A já to vidím tak, že veřejným odmítnutím ocenění od prezidenta by aktéři dávali souhlas s trenýrkami a to je společenský sešup, ne že ne ! a přijetím vyznamenání osobně by se nevyhnuli tlaku svých kolegů a možná i chvíli, kdy by si měli potřást s pravicí Zemana, jako Gott kdysi s Husákovou. Tak se to v nich holt pere.
A pere se to v nich proto, že jsou možná talentovaní, ale nedohlídnou dál, než za roh a hledají prospěch nikoli své země, ale svůj , to je jasný.
Sebrala bych jim asi dotace, ať se snaží.Dyť jsou stejně všichni už jen seriáloví

ararat
30. 10. 2016 07:37


blběno co to tady meleš o morálce proboha,mě se nelíbí chování presidenta a nechci se vrátit zpět do socialismu i když by se to někomu líbilo.
Trenýrky byli protestní a je vidět jak je hrad hlídaný,berou za to platy a přitom si nekonaly své pracovní povinnosti.Jenom se nadává na ty co to spáchali,ale ti co jsou za to odpovědní,na ně nikdo nenadával.Prostě bolševik je bolševik a jak se bolševik chytne koryta,tak je ámen a ty si tady už neškrtneš,už ti bolševik zakáže svobodně a bez trestně psát.Ty nejsi ten co by měl někoho moralizovat,sama nejsi morální.

jity
29. 10. 2016 09:20

Možná pan Kačer měl představení a to v divadle být musel. Jeho dcery jsou pohledné, ale ještě má snad jednu. Je otcem tří dcer s herečkou Ninou.

-bello-
30. 10. 2016 00:09

jity
oni jsou nominovaní a divodlo mohlo přehodit repertoár.Absence na Hradě v tak významný den je omluvitelná ze závažných zdravotních důvodů.A ty neměla 3/4 roku po operaci už ani Šafránková.
Jak ona, tak Kačer si " nechali donýst " asi tak jak kolega kolegovi oběd ze závodky Tak moc to vyznamenání degradovali.Oba!!! A za tím si stojím.

ellenic
29. 10. 2016 12:40

chaluge Já jsem to také nepochopila, proč přišli obě dcery, snad stačí, když jde jeden zástupce vyznamenaného. Ale jinak vypadají, že jsou velmi slušné . Ještě, že nevyznamenal Stropnického, kdyby nemohl, to by bylo rodinných zástupců .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.