Komunisté ji dohnaly k mytí záchodů a stykům s rumunskou mafií. Tak dopadla po vyhazovu z Československé televize hlasatelka Jana Fořtová (80), první manželka Jiřího Krampola (78).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Včera jsem paní Fořtové docela fandila, ale že tady v diskuzi plive na český národ mi docela zklamala. Někdo ji to tam pěkně napsal, holt paní Jana nějak zapomněla, že tady je její rodná hrouda a to je docela nepěkné. Jinak ji přeji zdraví a tu vitalitu, kterou zatím má. Hlavně ať se může radovat z vnoučat. Snad jim také neříká jaký jsme hnusný národ.
Alena Ponistova
no a co ararat to dělá dnes a je bohatá,že jí všichni závídime
+++++++++++++++++++++
Kdo je to všichni,to píšeš ty sama,nikde jsem nepsala že mi všichni závidí...tak si nevymýšlej blbe,nikde není zmínka o tom,že jsem bohatá,to je jen tvoje interpretace....píšu že se mám dobře,na svůj život si vydělám vlastní pílí co ty máš vytvořeno vlastní pílí?Schválně napiš nám ty.Hybrido v pruhovaném
+++Tak svížně jo ať nečekám dlouho.
Hnusná baba. Myslela si,že když krákala v televizi,že se z ní každej p o s e r e. Že uklízela? Dnes to dělají vysokoškolačky a jsou rádi,že mají práci. Jen ať si zůstane u klokanů.
Umývat záchody ji neporučili komunisti, ale někdo to odnést musí. Přece nebude tvrdit, že ti hodní kapitalisti to po ní chtěli. Jinak věřím tomu, že začátky musela mít opravdu těžké, a že se nechce vrátit se jistě rozhodla dobře. Má tam svůj život, který si vybudovala za ta léta a stýskalo by se jí.