Petra Janů (63): Jak to mám s muži a sexem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 25. července 2025

Svátek slaví Jakub, zítra Anna

Petra Janů (63): Jak to mám s muži a sexem!

„Na co se mě budete ptát?“ Tak zněla otázka, když jsme Petru Janů (63) požádali o rozhovor. „Na všechno, co nás napadne,“ odpověděli jsme. „To se mi moc nelíbí, ale zkuste to,“ odpověděla. V rozhovoru pro deník Aha! byla velmi otevřená a prozradila, že ani po šedesátce nezanevřela na sex, a rozpovídala se i o tajemství svého vzhledu.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

dutchschulz
23. 07. 2016 13:44

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

fortun
23. 07. 2016 10:25

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

ararat
23. 07. 2016 10:19

lena Ponistova
ararat no ja myslela,že ta vražedkyně co ji propustili jsi ty,tak se ti omlouvám.Ale ona se snažila léčit což ty asi do smrti budeš magor. TO TI NĚKDO PORADIL A NEBO JSI SE U TOHO NADŘELA,ŽE TY MÁŠ ZMĚKLÝ MOZEČEK Tak tohle vyplodí žena ve věku,jako děcko ze ZŠ
To se mi líbí · Odpovědět · 1 hod

Alena Ponistova
ararat už jsi našla v katalogu Bonita to moje sako co ti leží v žaludku?Ale to musíš do Německa asi v Česku není.Tvá závist nezná hranice.Měla ses učit líp a nemusela jsi lítat s koštětem po Ostravě.Asi ti pošlu fotku na tvou firmu,kde pracuješ jen ty z Řecka

*
*
Ponistová pošli ať se pobavím,a jestli té hadře říkáš sako,tak ti to přeji nosit, opravdu legračně elegantní,ale promiň,ale v tomhle bych nešla ani na wc a možná bych tuhle hadru(sako )rozstříhala a použila na úklid..KRASAVICE INTELIGENTNÍ

ararat
23. 07. 2016 08:35

Alena Ponistova
na Petru a Špinárovou nemá nikdo.Tak co vy v porotě slavíka?,jo jo podvody a prachy ,ale ty dvě vám ani o to nestojí.Nejsou tak vlezlé,jak ti dva co jsou léta podvodem na 1.mís.
*
*
Často mě rmoutí myšlenka, že pro genialitu existuje hranice, kdežto pro hloupost nikoliv ,že Ponistová

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.