Čtyřikrát a dost! To si po smrti manželky Věry Galatíkové (69†) řekl Ladislav Frej (73). Proto svatbu s partnerkou Gábinou Mrkvicovou (51) odkládal, jak jen to šlo. Po jejím vítězném boji s rakovinou prsu ale změnil názor. Pátá veselka bude! Zatím si ji ale střihl jen nanečisto.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Promiň, ale ty máš tak hněvem zalitý mozek, že jeden tvůj příspěvek není pozitivní. Tobě musel v životě někdo hodně ublížit. Je mi tě líto, vyhledej lékařskou pomoc, než bude pozdě. Ještě, že jim je úplně jedno, co ty tady píšeš.
PSYCH.PACIENTKO Markéto/nulo/ co to tu meleš,co je ti do ostatních životů?
Nechtěla bys si to nechat na ně,to víš všichni jsme originál to víš ani ty nejsi v reálu žádná krasavice,to víš p.Galatíková byla krásná dáma,ale proč by měl mít stejnou ženu jako byla p.Galatíková a každá žena je krásná,ještě že nejsme všichni stejní to by bylo..pche
sádelnice nemusí být každý ale ty jsi mega sádelnice,klidně ať se podívaj na seznamit se.cz...jenže ta ararat která je tam nejsem já a ani ty na tebe nemá,ona je proti tobě twiggi ..prostě jsi sádelnice a klidně se braň i když víš že mám pravdu..pápá zase příště