Obvinění vévodkyně Kate: Místo ní měla rodit náhradní matka! Co všechno prý v královské idylce nehraje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 28. května 2025

Svátek slaví Vilém, zítra Maxmilián

Obvinění vévodkyně Kate: Místo ní měla rodit náhradní matka! Co všechno prý v královské idylce nehraje?

Britové celý víkend bujaře oslavovali narození malé princezničky. Ne každý jim ale radost přeje. Ruské noviny Komsomolskaja Pravda ústy diskutujích žen dokonce označily celý královský porod za podvrh! Na základě komentářů »zkušených rodiček« spekulují o tom, že čerstvá maminka Kate (33) miminko porodila až o týden dříve, než tvrdí! Nezdá se jim nejen svěží vzhled krásné vévodkyně z Cambridge, ale ani velikost a barva miminka...
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

oooo.
05. 05. 2015 11:47

šíře boků? To si myslíš, že mé holky i manželka byly jak hrušky? , proboha, všechny jsou drobného vzrůstu i s boky. Aha no jasně ty vidíš rentgenovým zrakem skrz dítě a látku až pod její šaty. Bože do čehosto rozum vr.azil

trhnisinadledvinkou
05. 05. 2015 10:58

odbornice ze sovětského svazu
dříve bylo normální, že ženská odjela s trakařem na trávu a vrátila se s trakařem plným tráva a nahoře měla mimino zabalené v zástěře

boruvka76
05. 05. 2015 09:46

Já nevím, rodila jsem sice před 10ti lety v UL......, bylo mi dobře, v nemocnici to bylo strašné, přeplněné a pořád rachot.Chtěla jsem jít 2. den domů ale lékaři mi řekli : VY JDĚTE, ALE DÍTĚ VÁM NEDÁME!!! Musel jsem tam zůstat. Jestli je dnes umožněno odejít domů je to dobře. Matka si odpočine víc doma, než v neustálém kraválu v porodnici, kde sestry bez mrknutí oka v pět ráno rozsvítili světlo, práskly dveřmi a vůbec nikoho nezajímalo, že třeba ted maminky usnuly.

mandat
05. 05. 2015 11:05

Moje zena rodila 3 x.Je stihla cely zivot a utla a po kazdem porodu byla totalne vyrizena a nikdy nemela po porodu bricho.Vyzabla Kate udajne odrodi a ma v etsi bricho nez pred porodem`? Tady neco nehraje. A navic ma super naladu,je nacincana a co je podivne chodi bez problemu na vysokych podpadcich-Ktera zena hned po porodu si muze normalne sednout a cupitat na podpad­cich??­??????­????

1pravda1
05. 05. 2015 11:18

Tys jí viděl sedět - stála na schodech, a každá žena má pár hodin po porodu břicho, než se stáhne!!!! Nic nevíš, a jako chlap co nerodil raději drž hubu.

oooo.
05. 05. 2015 11:28

prosím tě, jsem taky chlap co rodil s manželkou 3x a musím upřímně říct že břicho po porodu, než se jí zavinula děloha měla vždycky asi 2 -3 dny stejně jako ostatní ženy co tam byly na pokojích. Byl jsi vůbec u porodu?

zdeniii
06. 05. 2015 14:20

já jo, ještě nějaký dotaz ??

tetra12345
05. 05. 2015 09:35

Dobry den vsem, podle autorky clanku jsou to ruske zeny...... Kdo si jeste trosku pamatuje azbuku, zjisti, ze jsou to komentare anglicanek, kterym denik Daily Mirror zridil specialni stranku na komentare o Katine vzhledu po porodu. Ja v rusku ziji a porod v anglii jentady kazdemu jedno.... Zvlaste nyni pred oslavami vyroci 9.5...... Nechapu, proc nekteri zvlast tak nehezky reagujete na Rusko na zaklade clanku.... Ktery ani neni dulezity....

nicnezpravda
05. 05. 2015 09:27

Tady jde spíš o to,že Kate se stala před svatbou anorektičkou a snížila svou váhu vzhledem k výšce natolik,že otěhotnění nemohlo bý možné..maximálně po umělém oplodnění a ani to by se nemuselo podařit při takové podváze..teď když vyšla z porodnice,tak bez břicha,taky zvláštní,když ho po prvním porodu měla daleko větší a porodní váha dětí byla velmi podobná..

tetra12345
05. 05. 2015 09:37

Existuji stahovaci poprodni kalhotky... Diky nim jsem behem 4 tydnu mela bricho jako pred otehotnenim..... Na zacatku jen stahuji, ale vlastne vraci a drzi svaly.....

nicnezpravda
05. 05. 2015 11:01

ale po 10ti hodinách od porodu to asi nepomůže

tetra12345
07. 05. 2015 08:08

Pravé ze ano.... Břicho po porodu jsem měla jako v pátém- šestém měsíci, s těmi kalhotkami jsem oblékla velikost džin 27...

1pravda1
05. 05. 2015 11:00

Vy jste její gynekoložka? Teď měla břicho zakryté dečkou, když jí po prvním porodu pomlouvali!!! I šaty měla volné, a ne stažené nad břichem jako po prvním porodu. Sama asi děti nemáte, když píšete takové kraviny

nicnezpravda
05. 05. 2015 11:03

v klidu A nebylo to jen šatama..po prvním porodu vypadala,že má umělé břicho..po druhém zas nemá žádné a není to jen střihem oblečení..

oooo.
05. 05. 2015 11:35

na youtube máš video jak odjíždí domů vítr ti to břicho poodhalil cca 3x vem si brýle.

mandat
05. 05. 2015 11:08

To bylo opravdu podivne, ze po udajnem prvnim porodu mela vetsi bricho nez pred porodem a dite vypadalo tak na 5 dni a ne na jednodenni cerstve miminko.Ted to bude to same divadlo. Moje zena je stihla, ropdila 3x normalni cestou a nikdy by nezvladla par hodin po porodu stat bez problemu v padpadcich.Navic vychrtla Kate by mela byt po porodu jak lavor a ne vycpana,jak pred porodem.

lejdynka
05. 05. 2015 13:52

Ale kdepak, byla hodně štíhlá, ovšem ještě v pohodě pro těhotenství. Já jsem to měla taky tak, velikost 34 mi byla velká a přesto mám 2 děti, obě téměř 4 kila a byly krásné, hladké, hned po narození, jen oteklá očička. Moje dcera to má podobně, jen je vyšší a při 178 cm má kolem 50 kilo před i po dětech. Postava se jí vůbec nezměnila, samozřejmě je nějakou dobu vypouklé břicho, než se to zase všechno srovná.

britva
05. 05. 2015 09:26

mě to bylo taky divný, ale nejsem ženská a rodička, tak nedovedu posoudit
ale ten doktor myslím mluví rozumně. tu péči asi bude mít fakt špičkovou

pea.p
05. 05. 2015 09:09

Teď je ještě otázka, zda to co měly říkat Ruské ženy vůbec řekly a zda to zase jen nejsou kecy bulváru.

1pravda1
05. 05. 2015 08:50

V Rusku asi přehlédli informaci, že rodila o půl deváté ráno a do odpoledne jí dávali dohromady vizážisti Moje dítě mělo po porodu kolem 4 kg a vypadalo podobně, krásně donošené a buclaté, a vypadalo starší než děti kolem 3 kg.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.