Britové celý víkend bujaře oslavovali narození malé princezničky. Ne každý jim ale radost přeje. Ruské noviny Komsomolskaja Pravda ústy diskutujích žen dokonce označily celý královský porod za podvrh! Na základě komentářů »zkušených rodiček« spekulují o tom, že čerstvá maminka Kate (33) miminko porodila až o týden dříve, než tvrdí! Nezdá se jim nejen svěží vzhled krásné vévodkyně z Cambridge, ale ani velikost a barva miminka...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
šíře boků? To si myslíš, že mé holky i manželka byly jak hrušky? , proboha, všechny jsou drobného vzrůstu i s boky. Aha no jasně ty vidíš rentgenovým zrakem skrz dítě a látku až pod její šaty. Bože do čehosto rozum vr.azil
odbornice ze sovětského svazu
dříve bylo normální, že ženská odjela s trakařem na trávu a vrátila se s trakařem plným tráva a nahoře měla mimino zabalené v zástěře
Já nevím, rodila jsem sice před 10ti lety v UL......, bylo mi dobře, v nemocnici to bylo strašné, přeplněné a pořád rachot.Chtěla jsem jít 2. den domů ale lékaři mi řekli : VY JDĚTE, ALE DÍTĚ VÁM NEDÁME!!! Musel jsem tam zůstat. Jestli je dnes umožněno odejít domů je to dobře. Matka si odpočine víc doma, než v neustálém kraválu v porodnici, kde sestry bez mrknutí oka v pět ráno rozsvítili světlo, práskly dveřmi a vůbec nikoho nezajímalo, že třeba ted maminky usnuly.
Moje zena rodila 3 x.Je stihla cely zivot a utla a po kazdem porodu byla totalne vyrizena a nikdy nemela po porodu bricho.Vyzabla Kate udajne odrodi a ma v etsi bricho nez pred porodem`? Tady neco nehraje. A navic ma super naladu,je nacincana a co je podivne chodi bez problemu na vysokych podpadcich-Ktera zena hned po porodu si muze normalne sednout a cupitat na podpadcich????????????
Tys jí viděl sedět - stála na schodech, a každá žena má pár hodin po porodu břicho, než se stáhne!!!! Nic nevíš, a jako chlap co nerodil raději drž hubu.
prosím tě, jsem taky chlap co rodil s manželkou 3x a musím upřímně říct že břicho po porodu, než se jí zavinula děloha měla vždycky asi 2 -3 dny stejně jako ostatní ženy co tam byly na pokojích. Byl jsi vůbec u porodu?
Dobry den vsem, podle autorky clanku jsou to ruske zeny...... Kdo si jeste trosku pamatuje azbuku, zjisti, ze jsou to komentare anglicanek, kterym denik Daily Mirror zridil specialni stranku na komentare o Katine vzhledu po porodu. Ja v rusku ziji a porod v anglii jentady kazdemu jedno.... Zvlaste nyni pred oslavami vyroci 9.5...... Nechapu, proc nekteri zvlast tak nehezky reagujete na Rusko na zaklade clanku.... Ktery ani neni dulezity....
Tady jde spíš o to,že Kate se stala před svatbou anorektičkou a snížila svou váhu vzhledem k výšce natolik,že otěhotnění nemohlo bý možné..maximálně po umělém oplodnění a ani to by se nemuselo podařit při takové podváze..teď když vyšla z porodnice,tak bez břicha,taky zvláštní,když ho po prvním porodu měla daleko větší a porodní váha dětí byla velmi podobná..
Existuji stahovaci poprodni kalhotky... Diky nim jsem behem 4 tydnu mela bricho jako pred otehotnenim..... Na zacatku jen stahuji, ale vlastne vraci a drzi svaly.....
Vy jste její gynekoložka? Teď měla břicho zakryté dečkou, když jí po prvním porodu pomlouvali!!! I šaty měla volné, a ne stažené nad břichem jako po prvním porodu. Sama asi děti nemáte, když píšete takové kraviny
To bylo opravdu podivne, ze po udajnem prvnim porodu mela vetsi bricho nez pred porodem a dite vypadalo tak na 5 dni a ne na jednodenni cerstve miminko.Ted to bude to same divadlo. Moje zena je stihla, ropdila 3x normalni cestou a nikdy by nezvladla par hodin po porodu stat bez problemu v padpadcich.Navic vychrtla Kate by mela byt po porodu jak lavor a ne vycpana,jak pred porodem.
Ale kdepak, byla hodně štíhlá, ovšem ještě v pohodě pro těhotenství. Já jsem to měla taky tak, velikost 34 mi byla velká a přesto mám 2 děti, obě téměř 4 kila a byly krásné, hladké, hned po narození, jen oteklá očička. Moje dcera to má podobně, jen je vyšší a při 178 cm má kolem 50 kilo před i po dětech. Postava se jí vůbec nezměnila, samozřejmě je nějakou dobu vypouklé břicho, než se to zase všechno srovná.
V Rusku asi přehlédli informaci, že rodila o půl deváté ráno a do odpoledne jí dávali dohromady vizážisti Moje dítě mělo po porodu kolem 4 kg a vypadalo podobně, krásně donošené a buclaté, a vypadalo starší než děti kolem 3 kg.