Velké zadostiučinění! Jiří Krampol (76) se po dvou letech vrací na obrazovku. A zase bude testovat znalosti lidí. Tentokrát na TV Barrandov v pořadu Nikdo není perfektní. „Pro mě je tenhle formát srdeční záležitost,“ prozradil herec.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
No jde o to, aby zas nebylo časem překrampolováno. Když uváděl Nikdo není dokonalý, už byl trapný a svým rádoby vtípkům se smál už jen sám. Jako moderátor býval skvělý, ale myslím,že už nemá co nabídnout a bude to nuda....
PRASEČÍ HLAVINKO.... to jsi nám oznámila ale tedy zprávu,že ty jsi jak Kolumbus,co objevil ameriku...prasečinko,to ti někdo pošeptal do ouška?že by mek?
Nic proti tv barandov ale nemohli by už konečně vymyslet něco svýho?Televize absolutně bez nápadu,už se nedívám.Hlavně Cibulka a jeho pořad,opakování seriálů v chaotickém pořadí.Odsunul jsem v nabídce na konec.V poslední době ani nesleduju.
Kristepane to je zjev.to je snad zlej sen.zuby jak kdyby si je vystřelil na pouti na třech špejlích. Krampoule Hanička má spotřebu jako tryskáč a ty to nějak nemůžeš utáhnout,tak budeš makat dokud tě na place nešlehne.kašli na to.
tajtrlíku..mám nápad,vem telku,a vyhoď ji z okna
uleví se ti,a nemusíš už koukat na ty všechny,herce a zpěváky,co nemají talent,jsou to darmožrouti a navíc koukat na něčí zuby....bylo by to pro tebe dobré řešení?
bell.bude na tebe špulít, plivat, roztírat, je sice tvým koloritem AHA , ale přínos jejich komentů k článkům je pro ostatní tady nulový