Velké zadostiučinění! Jiří Krampol (76) se po dvou letech vrací na obrazovku. A zase bude testovat znalosti lidí. Tentokrát na TV Barrandov v pořadu Nikdo není perfektní. „Pro mě je tenhle formát srdeční záležitost,“ prozradil herec.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
ale zajímavé koukání co?...no tak dopadneme všichni,bez rozdílů,jestli umíš češtinu,nebo jestli máš talent,nebo jestli,je jeden krásnější nežli ten druhý víš,drahý
meku,jen ji dělej,tak je to správně,ale trochu buď obezřetný,ať nemáš nějaký selátka..byly by pak k sežrání...
možná někde v koutku duše by i tasshi pochtivala,to víš ona je pochtivačka-závistivka
selátka jsou krásné hravé,žravé,ale jsou j zulíbání a k sežrání....
TV Barrandov musí být opravdu už na tom špatně když tam dává toho nekoukatelného Krampola. Ještě by to chtělo doplnit o Partičku nebo Míšu a Geňu a sestava bude kompletní
Mě vůbec nechyběl, naštěstí se na něj dívat nemusím. Pro mě palec dolů - dost bylo Krampáče. Ta jeho líná flundra makat nebude, tak musí vydělávat on!!!!!!!!!
Je vidět, že jsi se " dobře " vyspala, že hned po ránu rozdáváš takovou negativní energii.. Vždyt´ tě snad nikdo nenutí k tomu, aby ses na ten pořad dívala. Není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem. Nezávid´ Haničce, že ona má Jirku, který se o ní postará a ty musíš každý den hákovat před píchačkami a dřít jak Bulhar.
Vyspala jsem se opravdu dobře a hákovat nemusím, ale taky nejsem líná jako sviňa, abych se nechala vydržovat od svýho muže a sprostě ho zneužívala. Jinak taky ti přeju krásný den. .a to nic nemění na tom, že -krampáče nemám ráda.
A nemyslíš, že je to jejich věc a nám do toho nic není. Bud´spokojená s tím, co máš a nelam si hlavu s Haničkou Krampolovic. Když to Jirkovi nevadí, tak at´ se točí třeba na hlavě.
souhlas,lidi řeší neřešitelné a jejich pohled vidění světa jenom tam,kam pisatel umí dohlédnout...asi se potřebují vypsat a řvát věřejnosti své frustrace...