První dáma si na návštěvu českých a moravských krajů bere zásadně »montérky«! Svůj modrý kostýmek totiž Ivana Zemanová (49) točí už téměř dva roky a měla ho dokonce na více než deseti oficiálních akcích. Že by neměla na nové šaty?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
oxallis,já se za své chyby nestydím,není k tomu vůbec důvod,protože chybovat je lidské,nejsem dokonalá a s tím co mám jsem velmi spokojená,ale to se o tobě moc říci nedá a tak ty moje chyby klidně vypichuj,protože i ty chybuješ,ale já nemám ve zvyku někoho tím,někoho dehonestovat,tak aby zakrýval své vlastní chyby a nedostatky.Pokud uvidíš mou chybu tak se na tom klidně vybíjej,pokud se ti uleví,ale zjevně trpíš pak nějakou psychickou poruchou a to se má léčit u lékaře/doporučuji/,bude se ti lépe žít a budeš oplývat optimismem a to je určitě lepší než takový pesimismus,kterým trpíš a pak kopeš kolem sebe,kopat někomu do slabin je člověk povrchní,bez lesku...ale za tohle nenesu odpovědnost a ani bych nechtěla
"Není na světě člověk ten,aby se zalíbil lidem všem" .To platí i o paní Ivance. Kdyby měla pokaždé jiné šaty, tak by pisálkové psali, že utrácí hradní peníze.Je neskutečné, jaká se proti prezidentskému páru vede kampaň.
zapomněla jsi ještě k tvému sdělení..kišky lišky...
oxallis ty se chováš jak usmrkanec..běž se ho zeptat nebo si běž stěžovat na lampárnu
tvé naivní a přiblblé poznámky,že ty jsi asi mladá,ale ještě nevyzrálá husička co kope nožičkami do země,jen proto že není po tvém...
tak rada zní,dej si studenou sprchu,určitě ti to pomůže