První dáma si na návštěvu českých a moravských krajů bere zásadně »montérky«! Svůj modrý kostýmek totiž Ivana Zemanová (49) točí už téměř dva roky a měla ho dokonce na více než deseti oficiálních akcích. Že by neměla na nové šaty?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Zemanove neslusi nic. Je vykrmena, ma silne x nohy.Ve vsem je narvana. Nikdy nebyla elegantni. Neumi se ani ucesat, vsude se tvari,jak hromadka nestesti. Nechapu, proc je s tim opilcem. Kdyz ji to nebavi,tak at zaleze a je pokoj.Nemusi za kazdou cenu hrat prvni damu a to jeste takovym hroznym zpusobem. Dela jen ostudu.
"Není na světě člověk ten,aby se zalíbil lidem všem" .To platí i o paní Ivance. Kdyby měla pokaždé jiné šaty, tak by pisálkové psali, že utrácí hradní peníze.Je neskutečné, jaká se proti prezidentskému páru vede kampaň.
hejhej
ne není to manekýna, ale na repre mají fond, z kterého tak jako tak nakupují.Takže není nic jednoduššího koupit za ty prachy něco, co jí sluší.A není vůbec!!! smysl reprezentace, aby chodila v jedněch šatech.(Ostatně v daních jejího muže už je má stejně zaplacený). Reprezentovat Česko má a on taky.O tom žádná.
A když koukám na to Zemanovo pokrčený sako u knoflíku, tak šílím.Buďto má Zeman konfekci , nebo krejčí neumí.
Ne každý se narodí coby estét, tak ona si má nechat poradit.Nnějteré naše stylisty bych spláchla do Vltavy .Zemanové by měla radit Františka.Ta umí , byť ji tady pomlouváte.
tasshi-oxallis,nejsem v důchodovým věku nehaním nikoho jenom tebe a u tebe je známě že jsi na kedlubnu ,prostě první dáma reprezentuje a prostě se mi nelíbí její oblékání to je vše a co říkám tak si za tím stojím a tečka nemohu za to že se vám tohle líbí pak už je to jenom váš problém
ty mě fákt bavíš oxallis,hele jestli tvoje máma je jako selka v zástěře a podle toho soudíš druhé a zřejmě se i taky tak oblékáš a to jsi relativně mladý člověk,tak to je o to horší,to je mi tě opravdu líto,posledně jsi zmínila že jsem jako důchodkyně dostala přidáno 200 kč..tak jenom aby ti bylo známo tak si dej za tou číslici ještě dvě nuly a vynásob si to třemi... čáááááááááááááááááu baby