První dáma si na návštěvu českých a moravských krajů bere zásadně »montérky«! Svůj modrý kostýmek totiž Ivana Zemanová (49) točí už téměř dva roky a měla ho dokonce na více než deseti oficiálních akcích. Že by neměla na nové šaty?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Zemanove neslusi nic. Je vykrmena, ma silne x nohy.Ve vsem je narvana. Nikdy nebyla elegantni. Neumi se ani ucesat, vsude se tvari,jak hromadka nestesti. Nechapu, proc je s tim opilcem. Kdyz ji to nebavi,tak at zaleze a je pokoj.Nemusi za kazdou cenu hrat prvni damu a to jeste takovym hroznym zpusobem. Dela jen ostudu.
"Není na světě člověk ten,aby se zalíbil lidem všem" .To platí i o paní Ivance. Kdyby měla pokaždé jiné šaty, tak by pisálkové psali, že utrácí hradní peníze.Je neskutečné, jaká se proti prezidentskému páru vede kampaň.
tasshi-oxallis,nejsem v důchodovým věku nehaním nikoho jenom tebe a u tebe je známě že jsi na kedlubnu ,prostě první dáma reprezentuje a prostě se mi nelíbí její oblékání to je vše a co říkám tak si za tím stojím a tečka nemohu za to že se vám tohle líbí pak už je to jenom váš problém
ty mě fákt bavíš oxallis,hele jestli tvoje máma je jako selka v zástěře a podle toho soudíš druhé a zřejmě se i taky tak oblékáš a to jsi relativně mladý člověk,tak to je o to horší,to je mi tě opravdu líto,posledně jsi zmínila že jsem jako důchodkyně dostala přidáno 200 kč..tak jenom aby ti bylo známo tak si dej za tou číslici ještě dvě nuly a vynásob si to třemi... čáááááááááááááááááu baby