První dáma si na návštěvu českých a moravských krajů bere zásadně »montérky«! Svůj modrý kostýmek totiž Ivana Zemanová (49) točí už téměř dva roky a měla ho dokonce na více než deseti oficiálních akcích. Že by neměla na nové šaty?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
tasshi - oxyallis - ty to máš v té své kebuli hodně pomotané a taky je evidentní,jaký máš vkus,a také to o tobě říká,jak jsi na tom asi sociálně,protože takové názory a úhlel pohledu na první dámu vypovídá také něco o tvé osobě,a věř že můj úhel pohledu je velmi nelichotivý,mladý člověk a názory a vkus,je tak na úrovni seniorů,hrůza
tasshi..to že jsem seniorka bez důchodu,mě těší,užívám života je to velká výhoda,tak za to díky,jdubaba jsi ty a to jsi mladá/ale za chvíli budeš také stará/ a uvidíš sama ty výhody,pokud nebudeš sedět venku a žebrat...a tedy k tématu,Zemanová je sice hezká ženská,ale bohušel se škaredí tím,že se nehezky obléká a vedle Zemana zestárla a ani ta kytka ji nepomohla..je mi to líto že svou krásu zakryje do "montérek"
No a co, že nosí stejné šaty vícekrát za sebou, i když by měla na tisícery! Je to normální, skromná ženská.Františka je z toho asi auf Ale Ivanka má moje sympatie.
Jaka skromna zenska ? Je to line a nestastne stvoreni,ktere se jen prejida a pak se divi, ze se do nivceho nevejde. Nema vkus, neumi se ani oblekat a ani ucesat. Mela by zhubnout a pak hledat nejakeho dobreho stylistu. Ale ona nikoho neposloucha a dela si co chce. Zapomina, ze dela nasi republice ostudu. To dela i jeji manzel.
Můžete si každý nosit co chcete, ale je to PRVNÍ DÁMA a má reprezentovat. Což znamená mít na každou příležitost vhodný outfit a nepoužít jediný model víc než dvakrát. Není to Ivana od vedle, je to paní prezidentová. Jejich dcera nosí světové značky za desetitisíce, matka by se měla u ní přiučit. Olga Havlová měla tajemnici, která za ni oběhla obchody, něco si Olga vybrala a koupila, něco měla jen zapůjčeno a zbytek vrátila jako nevhodné. Zeman nemá styl a je škoda, že se mu Ivana přizpůsobila. Livie i Dagmar byly téměř vždy za dámy.
K ovoce111- Ale jdi Ty.Důležité je, že jí to sluší a cítí se v tom dobře.Kdo si pamatuje, co kdy měla na sobě? Jen nějaké nány, které v tom šťourají, viz paní Františka a jí podobné.Chlapům je to ale zcela fuk.A reprezentuje nás dobře i v jedněch šatech.Naopak je vidět, že je skromná a na žádné okázalosti si nepotrpí. Na ty si potrpí ten, kdo nemá inteligenci, tak to tou parádou dohání.