Před 25 lety byl symbolem sametové revoluce, vyvedl zemi z komunismu, stal se prezidentem. Václav Havel (†75) byl až nekriticky adorován (ač si to nepřál), byl modlou a morální autoritou. To bezesporu sedí. Měl ovšem i svůj soukromý život průměrného hříšníka...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
bum-bac-bum
měla jsem zato, že b y l vybrán .
No, buržoazní synek to byl, taky by mi vadilo, kdyby mi někdo ukrad Lucernu, Barrandov , činžáky, život v blahobytu , tobě ne?
Plastici prý taky kecali.Není prý pravda, že nemohli odtud utéct, můj příbuzný tvrdí, jednoho plastika dokonce nutili , aby vypadnul. Lanďákovi taky nedělali problém snad, když skončil ve Vídni, ne?
Zkus to zjistit a dej vědět, já to prostě nevím ...
bum-bac-bum
souhlas s tím, že si hrál na intelektuála, to si na Hrádečku v té jedné velké posteli hráli všichni. On ale nemohl studovat a celoživotně byl autodidakt a to pro nás nebylo ku prospěchu věci.
O tom, že by rodina architekta Havla kradla majetky jiným já nevím
Každopádně byl málo energický.Karel Gott kdysi řekl, že není typem na barikády. Havel l nebyl dost asertivní.Když byl u porodu a děcko bylokřehkého zdraví, potřebovalo hlídat a ěnhkdy i zakřičet na lékaře. Ale on si myslel,že to se nesluší a mlčel.
nechápu souvislosti.
a co se týče Gotta, ten se o politiku nahlas zásadně nezajímal a proplouval.Ať nekecá!
A když přebíral od Husáka "Národního umělce" tlemil " se na Husáka a třásl pravicí mohutně, až servilně.Mohl, hošík , ubrat na citech .
Tenhle "vzor" vlastizradcu a zlodeju podporoval i zabijeni lidi,jak jinak si vysvetlit "humanitarni bombardovani" v bejvaly Jugoslavii??! Co je to za vyraz: "HUMANITARNI ZABIJENI LIDI"????!