Sotva se bývalá první dáma Dagmar Havlová (61) vyléčila ze zánětu dýchacích cest, kvůli kterému nemohla hrát několik dní v divadle, stala se terčem kritiky! A to přímo od divačky, která přišla na představení Rod Glembayů do pražského Divadla na Vinohradech.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Každá umí víc než křečovitá plastová nána Havlová,která je taková Hyena ,že se zviditelní špatným hysterickým výstupem i na pohřbu člověka jehož nesnášela.A ty dementní střevo Satorejko...se třeba poser
Teda ale teď jsem koukl, a Dagmara je tak příšerně šeredná, až z ní jde hrůza! Tak ohyzdná babizna je fakt unikum - vždyť ona vypadá na sedmdesát pět - jak exhumovaná babka po sedmi letech, ohyzdná teda je fakt strašně moc a moc.
A neboj, navíc mi není šedesát a nejsem kačer Donald křížený s Jokerem a starou Číňankou, Když se ti ale Dagmara líbí, co ti brání se nechat přešít do stejné podoby jako ona? Klíďo to udělej, mě nezajímáš.
mě? vy se tu chováte jako h.o.v.a.d.a! nikdo a nic se vám nelíbí, pomluvy, zášť, nenávist z vás jen teče. každého věc jestli má plastiku nebo nemá.ženské tady by si taky nechaly něco vylepšit jen na to mít. nemají tak si tu plácají játra nenávistnými keci.
No ona mylsí, že jako na ten Halloween vypadá Dagmara dobře - ani se nemusí maskovat, vyleze na ulici, stačí když si vezme do ruky koště, a děti budou s křikem prchat. Dokonalá maska staleté zlé ježibaby, nebo spíš oživlé mrtvoly, která právě vylezla z hrobu. Vzpomněl jsem si na slavný klip M. Jacksona... Proč asi?
proč? protože z tebej mluvíj závijs tyj staráj vypatlanaj *** s kočkolitem za p.r.d.e.l.í. je toj možnej, že si tajk zlá a uboháj? chudák paní havlová, kteráj to snad nečtej. tebej by hned poznalaj ty tlustoprkoj.