Přijela vůbec poprvé veřejně uctít památku sestry Ivety (†48), svého dvojčete. Kdysi rovněž zpěvačka Ivana Bartošová (48) na pražský koncert Královen popu dorazila ze Švýcarska, kde už dvacet let žije. Přijela s maminkou, bratrem Lumírem a manželem Stephanem. „Ano, toto je moje jediná veřejná pieta Ivetě,“ prohlásila. Iveta Bartošová spáchala na konci dubna sebevraždu skokem pod vlak.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Konečně článek-který je z velké části (95% ) pravdivý. Ano - Ivana byla lepší, ale vždy ustoupila do pozadí Ivetě-aby ta neměla hysterické záchvaty. Tak to bylo ve Frenštátě, tak to bylo i v Praze. Iveta si umanula-že ona je vlastně dítětem nechtěným a ubližovala kdekomu z rodiny! Vše jí procházelo. No a když se Ivana uchytila ve Švýcarsku - to již nešlo se za neúspěchy na ní vymlouvat....a vyšly najevo Ivetiny psychické problémy (které ve skutečnosti měla snad od dětství)! Vždyť Ivana-když si našla nějakého kluka, musela jej "přepustit" Ivetě...aby měla od ní klid! A tím bych řekla-že skončila jedna hvězda-která sama zhasla!
Ač je Iveta posmrti a říká se, že se o mrtvých má mluvit jen v dobrém, já se vyjádřím tak co si o ní myslím. Byla to mrcha vypočítavá a zlá, když nebylo po jejím, vynucovala si to "sebevraždami", chlastem a prášky. Byla rozcapenej fracek, co si myslel, že vše bude po jejím. Pomlouvala svoji rodinu a to se nedělá, špinavé prádlo se má prát doma a ne na veřejnosti, ale ona už nevěděla jak být zajímavá.
Na druhou stranu je mi jí svým způsobem líto, protože to byla holka stejně stará jako já, a měla před sebou ještě kus života, ale kdo chce kam..... Měla v první řadě myslet na Artura a ne jen na sebe.
Velice přesně, Iveta byla fakt zlá mrcha a vypočítavá nána, přesně tak. A že si vynucovala aby bylo po jejím sebevraždami a fňukáním, to taky sedí. Měla prostě ráda jen sebe, ani rodinu, ani syna ráda neměla, jen a jen svou ufňukanou osůbku, byla to zlá ježibaba.