Od vraždy Moniky (†36) a Klárky (†8) uplynul více než rok a obviněný otec rodiny Petr K. ( 36) sedí stále v ostravské vazbě. V rozhovoru pro Zlínský deník vyprávěl o pocitech ve vězení, o pobytu v Egyptě a o vyšetřování.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
No vidíš, to si představit neumíš, ale že vraždil, to si představit umíš. Prostě jsi typ člověka, který když něčemu chce věřit, tak věří a čemu věřit nechce, prostě nevěří. Já ti mohu s jistotou říct, že P.K. byl fyzicky napaden a ten pracovník se musí z toho zodpovídat. Pokud si pamatuješ, jela tam celá výslechová komise. Tohle je naprostá tutovka! Jenže ty, podle toho jak píšeš a jsi zaujatá, neslyšíš, nevidíš ni pokud to je ve prospěch Kramnýho. Chudáčku, je mi tě líto a líto mi je celého okolí. Jsi člověk co smetá vše nepříjemné pod koberec.
Zamotám se mezi vás-ty máš dojem, že dosažené vzdělání je patentem na rozum? Bože, kolik de.bi.lů s VŠ titulem znám. Mimochodem-ty máš jaké vzdělání? Předpokládám, že vyšší dívčí, švýcarské penzionáty a hodiny klavíru. To má můj ko.co.ur taky.