Detektivové z »Pitavala« Zedníček, Frej a Krampol po letech vzpomínají: Zakázali nám dlouhé vlasy a vousy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Detektivové z »Pitavala« Zedníček, Frej a Krampol po letech vzpomínají: Zakázali nám dlouhé vlasy a vousy!

Začalo to vždycky stejně: »Svodka událostí o zjištěných případech za dobu od 0:00 do 24:00 na území obvodní správy SNB Praha«. Tak to přečetl Ladislav Frej alias náčelník Břetislav Kubát na poradě a vyšetřování mohlo začít. Pokaždé se případu z jeho party ujal někdo jiný. Ať už tvrdohlavý mezek Libor Krejcárek (Jiří Krampol), stará škola Rudla Pekař (Vlastimil Hašek), který u sebe nikdy nenosil zbraň, sukničkář a milovník bílého jogurtu Kamil Hamřík (Pavel Zedníček) anebo nejmladší člen posádky Jiříček Otradovec (Michal Pešek).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

jachy007
20. 07. 2014 10:41

Kdo by se díval na Havlovo ***viny,hrůza.... To radši budu koukat na Zemana.....

lahny
20. 07. 2014 09:55

Je zajímavé, že všichni modří ptáci vyskakují, že seriály a filmy z let socialismu jsou poplatné době a přesto je všechny televize donekonečna opakují (jak se tenkrát Železný na Nově dušoval, že MAJORA ZEMANA nikdy, že je to komunistický seriál a v této době ho protočily už všechny televize).
Pročpak neopakují hry Havla, když byl přece zakázaný a jeho hry také (je natočená Audience a Zahradní slavnost).
Nebude to tím, že na jeho hry se NEDÁ koukat a jelikož televize koukají na sledovanost a na tyto hry by nikdo nekoukal (a tudíž by nebyl ani příjem z reklam), tak se všechny televize BOJÍ zařadit tyto bláboly do svých programů?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.