Byla neděle, 11.29, a Josef Rychtář (56) pokládal kytici na koleje v Uhříněvsi. Uplynuly totiž přesně dva měsíce od chvíle, kdy tam pod vlak skočila Iveta Bartošová (†48).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
japonče mě může urazit akorát inteligent a to ty rozhodně nejseš.A takový jako jseš ty házím já přes palubu.On se totiž bždycky na každém rohu najde vůl co si myslí,že tě na***.O mé IQ se nestarej.Já se s tím srovnám.Horší je ,když má někdo IQ tykve a co pak s tím.
VYHÝBALI SE JÍ KVŮLI CHLASTU a to tam ještě ani Rychta nebydlel - ta byla v bulváru za Goldy nejčastěji ale samo sebou za to může RYCHTÁŘ -NO VY JSTE HLAVA
va45 musím tě opravit bulvár otravoval život paní Iveťe Bartošové už od doby co vznikl po revoluci v té době se znali pán Rychtář pracovně coby majitel bezpečnostní agentury Iveta Byla jeho dlouholetá zákaznice které zabezpečoval vilku .Co na tom že se mu paní Bartošová líbila a zamiloval se do ní a pomáhal jí ve všem co bylo třeba což se nedá říct například o slávy chtivím hraběti který ze sebe dělá Napoleona na svém profilu a jeho naivní fanatycké fanynky trubky mu to žerou i z navijákem a nemluvě fanatik pán Macura co pana Rychtáře před objektivy neustále provokoval před barákem i na koncertech IB .Za neustálého řevu TY VRAHU na adresu pana Rychtáře by už mněl být zavřený a zodpovídat se zato . Jan Adamec ze Znojemska .
ale proto ze se zamiloval do bartosove, nemusel snad brutalne mlatit svou tehdejsi manzelku, ne? se mi zdá, že mu ty šílené utoky na kazdeho, kdo mu prisel do rány, plne schvalujes... je to srab, který nechodí pro ránu daleko, ale tím hůř, ze mlátí i ženy... to se nedélá, to praktikují jen *** a zbabělci.
japome vyměňte si se VŠEUMĚLEM hgfcf emailové adresy a nikým nerušení si můžete vyměňovat ty své pravdy , nebo společně navštívte ___ až půjdete kolem v Uhříněvsi ( dokukd tam ještě bydlí)_____ vdovce a pohoupejte urnu
neraď nikomu ty co má dělat já chci být u přímého přenosu tupých výplodů z prázdných makovic a určitě se panu Rychtářovi , až půjdu okolo - pokloním za jeho trpělivost a starost o pokálenou a opilou bytost jsem dospělý a tudíž není mě třeba tvých rad - kup si štěňátko a tomu dávej pokyny tam to možná padne na úrodnou půdu - tady se ti to těžko ale velice těžko podaří
japome ty jsi další trotl co píše a nepřemyšlí.Nadávaš na bulvár a,že mu tupé ovce věří.Jenže to co jsi tady napsal o Ivetě psal jen ten bulvár.Tak jak to s tebou je.Čteš bulvár a jseš ta tupá ovce nebo né.Nikde jsi se to o Ivetě dozvědět nemohl.Psal to jen a výhradně bulvár. Buďto tady lžeš a děláš ze sebe to co nejseš.Nebo jsi trotl jako Rychtář.Vyber si.