Byla neděle, 11.29, a Josef Rychtář (56) pokládal kytici na koleje v Uhříněvsi. Uplynuly totiž přesně dva měsíce od chvíle, kdy tam pod vlak skočila Iveta Bartošová (†48).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
tak opět jako u bláznů na dvorku Rychtář je pro mě z té dané dvojice ten lepší pro tebe je ta druhá část rodiny- nebiji se za pana Rychtáře ale bojuji proti lynči a šikaně - každý máme své mě je jedno co si ty myslíš vážně, věř, že mě ty zajímáš jako loňský sníh - pokud budeš pod mé komentáře psát - já se budu bránit - (to je zákon akce a reakce)- jinak bych si o tebe ani kolo neopřel a co je má zábava ??? na to ty nemáš- ty se uchyluješ jen k urážkám a myslíš si že jsi KING - pokud opět budeš reagovat - čekej odpověď- já chlapče mám velmi ale velmi dobré nervy a toto mě opravdu baví tak pokud chceš mít klídek věnuj se tématu z nadpisu a NEVTÍREJ SE - jsou tu jiní pisálci kteří lační čekají na tvá moudra
Tak proč panebož ty pako odepisuješ.Já se vtírám?Jdi dobrovolně do šaškárny nebo dopadneš jako Ivete ba ještě hůř. Asi ti ušlo,že děláš přesně to jiným co říkáš u Rychtáře linč.Mě z toho vynech já tě mám na háku.Pro mě jseš obyčejný pitomec důchodce co si vyplňuje život lezením na bulvár a obratem na něho nadává. Budeš mít hodně dlouho co dělat a vyplňovat si život bulvárem a svádět to na to,že zachraňuješ Rychtáře od linče.Rychtář už toho nikdy nenechá.Ten to potřebuje k životu tak jak ty.
japome Jaký lynč, názor na Rychtáře si udělá každý sám. Jasné je jediné:
1) Neudělal nic proto, aby se Iveta z problémů dostala
2) Snažil se hlavně o vlastní zviditelnění
3) Ani po její smrti nedopřál její rodině a Ivetě samé klid
Své herectví by mohl uplatnit u filmu, tam by mu možná ten smutek věřili .
respektuji tvůj názor a ty zase respektuj ten můj myslím si, že když už se od ní odvrátila i její vlastní rodina - která mimochodem byla ráda, že je u ní někdo kdo se o ní stará, kdo jí krmí a kdo jí vaří a umývá - byl jediný z mnohých který u ní vydržel budiž mu to ke cti - s tím zviditelněním - ty bys toto považovala za nějaké terno s věčně opilou a podělanou na fotkách spíš má z ostudy kabát a o klidu po smrti - chtěl velký pohřeb- neměl ho jen, že ustoupil rodině - přišly další podmínky a už neustoupil a podle mě udělal dobře - vím, že máš třeba jiný názor - já věřím, že jí rád měl, ctím to, vím jaké to je někoho ztratit - to se nedá předstírat její rodina se musí poprat se svým svědomím já věřím, že udělal co mohl a co sklízí - urážky proto jsem a budu na jeho straně ať se to někomu líbí a nebo ne - pomoci jí mohlo už 14 jejich milenců - každý utekl včas a dobře udělali
japome ja si myslim ze nase CHYTRA; VZELANA a mluvici vice jazyky s IQ - houpaciho kone - arimi - je opravdu jak kliste, ta kdyz se na nekoho prisaje tak pije krev ....vnucuje se do kazde diskuse, ale ze o ni neni zajem, tak se snazi na diskusi o p. Rychtari kopat a lyncovat kolem sebe. Horsi nez pavlacova drbna. Co si clovek o takove INTELIGENCI muze myslet ??????