Rychtářovi dočista přeskočilo: Během piety metal na fanoušky kamení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 24. května 2025

Svátek slaví Jana, zítra Viola

Rychtářovi dočista přeskočilo: Během piety metal na fanoušky kamení!

Byla neděle, 11.29, a Josef Rychtář (56) pokládal kytici na koleje v Uhříněvsi. Uplynuly totiž přesně dva měsíce od chvíle, kdy tam pod vlak skočila Iveta Bartošová (†48).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

vr55
30. 06. 2014 21:14

hgfcf
30. 06. 2014 16:37

auslak že jo a pak tu píší někteří že nikoho nebavím a že mně nikdo nečte .Ale já sem nepíši proto abych vás bavil ale srovnal do latě pročistil vám žaludek .Jan Adamec ze Znojemska .

lambrika
30. 06. 2014 16:58

auslak : křivdíš tomu ze Znojemska , on tady baví a jak ale svou bl.bosti a tím jak to hází v každém komentáři v plen

Jane Adamče, že ty máš i bráchu ? protože jeden tak bl. bej být nemůže

prasulka
30. 06. 2014 20:23

prasulka
30. 06. 2014 20:23

Srovnej do latě raději sám sebe,začni opravdu u sebe,mooooc to potřebuješ!

arimi
30. 06. 2014 20:43

nejradsi by jsi to udělal pěstma a kopanci, vid? jako tvuj idol rychtár, ten také neumí jinak komunikovat, než boxem ... mas ale strasnou smulu, tu se nijak neprosadíš, zvlášt kdyz je videt, ze schvalujes hulvátské praktiky toho ***. kazdý, kdo se ocitl v jeho blízkosti, chodil s modrinama a odlezel si jeho vzteklost na dlouhodobé pn

japome
30. 06. 2014 20:52

kdyby neměli slovo RYCHTÁŘ ve svém příspěvku tak nejsou schopni něco vymyslet

prasulka
30. 06. 2014 20:22

Jan Adamec nemá žádný příspěvek bez hrubek,kdyby raději místo vysedávání u pc a psaní jeho blábolů,vzal do ruky pravidla českého pravopisu,když má takovou touhu psát do diskuzí.......velmi zakomplexovaný člověk,na všech diskuzích jen uráží Ty,kteří s jeho bláboly nesouhlasí

japome
30. 06. 2014 20:27

mimochodem píše se DISKUSE když už někomu dávám lekci z češtiny

auslak
30. 06. 2014 15:37

hgfcf ------koukám, že tam ( a to je všude) kde ti dochází argumenty u tebe nastupuje vulgarita. Víš čemu se divím ? Že to není pod tvou " důstojnost " se tady zahazovat s ***amoty, exoty,lidma co krom tebe neznají pravdu a navíc jim chybí i inteligence, kterou ty určitě máš na rozdavání. Nechtělo by to odreagovat se na tobě rovných diskusích ?? Sedíš u PC celý den až do pozdní noci , nenašla by se pro tebe doma i jiná zábava ?

hgfcf
30. 06. 2014 16:30

auslak blbec , spodina , hnůj , primitiv , trubka , pitomec tomu ty říkáš vulgarita ? To mně takhle jednou psal jeden panáček na facebok a nechtěj slyšet ty termíny .Jinak kdo mně zná osobně tak by ti to vyvrátil .Jinak argumenty mně nedocházejí to ty sám moc dobře víš jenomže ty vaše příspěvky se tu točí jako kolovrátek furt dokola .Jan Adamec ze Znojemska .

va45
30. 06. 2014 15:14

Copperfielde ty nemáš s japoncem nic na prácí,že tady prudíte a jedete jako fretky?K Co tady Rychtáře pořád obhajujete?Vždyť je to trotl co nemá obdoby v tomto století.Co na ty koleje leze?To mu nestačí Ivetina urna na nočním stolku a prázdný horb co vypadá jak cirkusový stánek na hřbitově v Uhřiněvsi.Všude vyřvává,že vše dělá pro fanoušky Ivety aby se ji mohli poklonit a když to udělají tak po nich háže kameny.Ten je zralý tak akorát do šaškárny.Něco ti napíši.Tam kde bydlím,tak bydlí jedna pani primářka očařka.Před 3 roky se ji zabil syn v autě kousek od mého domu. .V červenci promoval na lékaře a za dva měsíce se zabil.Každý den u místa kde se zabil a má malý křížek svítí svíčka a jsou tam květiny.V létě čerstvé.Nikdo z nás ještě nikoho neviděl kdo je tam dává.Určitě jeho maminka ovšem bez cirkusu.

va45
30. 06. 2014 15:16

opr .hrob

akaska
30. 06. 2014 15:21

Va45

akaska
30. 06. 2014 15:35

Va45

japome
30. 06. 2014 15:46

dej nám pokoj ty mudrlante to je velké moudro co si zase vymyslel ty ti tví známý doktoři jsou nějací zpěváci nebo herci nebo jinak veřejně známá osobnost ????? nejsou a ty se tady divíš , že je nikdo nesleduje z bulváru???? - no pardon - to ti muselo dát zabrat - VY JSTE HLAVA PANE VACHMAJSTR - to vždycky říkáme, když má někdo o kolečko méně a za B zda mám či nemám co na práci se ty nestarej - to je asi taková tvoje starost jako to co udělá nebo neudělá pan Rychtář ten tě má asi jako já v ZÁDELI a běž a šupem vymysli opět něco na Nobelovku

va45
30. 06. 2014 15:55

japonče já ti to napíši hezky Česky jdi do hajzlu­!!!!!!­!!!!!!­!!

japome
30. 06. 2014 16:00

no to jsem se lekl už se celý třesu , že by už nervičky a co bych dělal u vás doma???,

va45
30. 06. 2014 16:04

O jakých nervičkách to píšeš.Ty jseš evidentně na prášky.Tak si jeden dej a sklidni hormony jestli ještě nějaký máš. Piš si co chceš.Za vola jseš ty.

japome
30. 06. 2014 16:16

ano pane Vachmajstr ( bláznům se nemá odporovat víš) se vším co napíšeš a opět přehodíš na někoho jiného jako na oko souhlasím a o tom kdo je tu za skota - tak to mě rve žíly to si piš tak a když si mám psát co chci tak se stále nevnucuj - kdo tě nutí odepisovat skotovi asi tvé velmi nízké IQ????? a nerozčiluj se hned když někdo má jiný názor - já nemám potřebu léků ale ty asi jo aby ses náhodou nepředávkoval ;-D ;-D

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.