Perný víkend čeká moderátorku Ivanu Gottovou (38). Dnes se v hlavním městě zapojí do pochodu proti rakovině prsu. A na zítřek pak připravuje doma na Bertramce velkou párty.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
fakt náročný víkend co já bych za takový víkend dala, ale od rána stojím u plotny, dala jsem prát prádlo, odpoledne posekat zahradu, vyčistit bazén, něco upéct atd., prostě normální víkend a nestěžuji si
ale v závěru píši, že si nestěžuji a taky, že to je normální víkend, takže já jsem v poho, ale Gottka si stěžuje, že bude mít náročný víkend, tak ať si nestěžuje ona a manžela mám, pro sebe bych u plotny nestála
Celebrity jsou od toho, aby se o nich psalo. Sami neví že co je pro ně náročné, pro zbytek žen je to daleko jiný a ženy musí zvládnout víc, neboť žijí jinak a obyčejně domáckým životem. aby rodina fungovala Celebrity proto mají deprese, protože málo snesou a jsou rozmazlené s nedostatkem obyčejné práce a raději se BAVÍ, hledí do umění, skrášlování jinak se začnou nudit Jinak chápu. Já výkon CELEBRIT co je náročné, nebo nenáročné nekomentuji, tam je důležitý pro ně hlavně všeobecný talent tvořivosti pro národ
Nemluvil jsem o ní, ale celkově o celebritách. Žije z umělcem, takže život se odlišuje,celebritou je a musí se poddávat okolí a manželovi a jeho životnímu stylu. To je taky umění. Jinak by Karel dávno dozpíval bez zázemí a byl na tom v tomto věku zle. Domáci puťka Ivana nebude. Umělecká rodina to přenáší na dítě. Co ty víš možná dává mu podnět k písním.