Rychtář je prý monstrum: Vypověděli proti němu 3 noví svědci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Rychtář je prý monstrum: Vypověděli proti němu 3 noví svědci!

Co slíbil, to dodržel! Hrabě bere boj za usvědčení Josefa Rychtáře (56) z psychického týrání Ivety Bartošové (†48), které skončilo jejím skokem pod vlak, vážně. Nejprve vypovídal utajovaný svědek a pak Italova matka Donna Grazia Marino della Torre (69) a řidič Matteo Mastromatteo, který Ivetu Bartošovou převážel loni v červenci od zpěvaččina ochránce Zdeňka Macury (40) na zámek. Nad vdovcem se stahují mračna!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

arimi
28. 05. 2014 10:05

tak potom je dementní celý národ, protoze celý národ se shoduje v tom, nezávisle od dementních článků, že je rychtář krutý dábelský despota, který dohnal ivetu na koleje .... já netvrdím, že byla iveta duševne v porádku, to se ani nedá, když byla permanentne udržovaná / v tomto prípade za účelem získání jejího majetku / v stavu opilosti ci zdrogovaná... ale s temito lidmi se dá pracovat i tak, že se budou chtít léčit... tu jsme to bohužel ale nevideli... dárek k narozeninám v podobe skoku pod vlak je jasná odpoved na všechno co se delo v dobe trvání jejich manželství... na to netreba ani policii, aby nám to sdelila

dahadaha
28. 05. 2014 10:17

Jak můžeš napsat, že se národ shoduje nezávisle od dementních článků, když lidi Rychtáře znají jenom z těch článků? Ty víš, že bude něco dědit nebo že si na nějaký majetek dělá nárok? Ty víš, že jí záměrně udržoval v nějakém stavu? Kdo jí v něm udržoval v předchozích letech?

arimi
28. 05. 2014 13:35

no práve a aby nededil majetek, který právem patrí jenom arturovi, proto se lidé bouří proti takové neslýchané drzosti a podvodum, které ta bestie páchá... v predchozích letech na tom nebyla tak špatne, a i když blila na verejnosti třeba a válela se opitá, je to vsechno jenom nemoc, u které clovek po nejaké dobe pochopí, ze to takhle dál uz nejde a já vas kašlu vsechny, jdu se léčit...oni i v léčebne si potrebují dát organizmus trochu do porádku, aby jim nebylo spatne, aby si trochu odpocinuli a nabrali nových sil do dalších pijansku dnů alkoholici se nezabíjejí rádi... vetsinou oni vubec nechtejí umřít, protoze kdyby umreli, tak by uz potom nemohli nikdy ochutnat ten slastný mok to je logické nezdá se ti? v podstate jsou díky pití sobci, kterí myslí jen na sebe a na svou nejvetsí lásku zivota, chlast mne a urcite nejen mne, hned na zacátku neco nesedelo a to co mi nesedelo, bylo práve neco co se týká artura... a té kreatury R.
sami vidíme, jak se roztahuje dodnes v arturove dome, užívá arturova majetku, a není mu to vubec blbé je to prohnaná mrcha, která jde po cizím majetku podvodem, protoze poctivá práce je mu nahony vzdálená... ale je mi to jedno, pevne věřím, ze bude po zásluze souzen a také i spravedlivě odsouzen...

va45
28. 05. 2014 15:39

Plačeš na špatném hrobě.Musíš jít to říct písálkům AHA a Plesku do redakce aby ty články o Rychtářovi nepsali.Pak bys ale neměl/a kde prudit a neměl/a zábavu.Rychtář musí být na tebe hrdý jak tady bojuješ a chráníš ho i svým tělem.

va45
28. 05. 2014 15:54

Iveta se udržovala sama a Rychtář to dorazil.

arimi
28. 05. 2014 14:03

uz je i jasné, podle tvých slov, že ty jsi ty peclive schovávané materiály o bartosové policii predlozil uz dávno...
" Vychází nejen z jednoznačných důkazů a vytváří profil osobnosti Ivety. Znalci dokáží posoudit chování závislého člověka a znají modely chování. Umí rozlišit, kdy závislý manipuluje okolím ve svůj prospěch a kdy mu skutečně byla působená nějaká újma."
jsi fakt lidský odpad a nepatríš sem... vy jste ji ustvali pod ten vlak, aby jste se mohli s familií roztahovat v arturove baráku... to pojmenování s.k.u.r.v.y.s.y.n je šité tobě presne na míru...

va45
28. 05. 2014 15:26

To nebude Jaruna,to bude ta nicka japonec.

va45
28. 05. 2014 15:36

Máš pravdu Ivetě nebyla způsobená žádná ujma.Ona se rozhodla jen tak ze srandy si položit hlavu na koleje a dala to Rychtářovi k narozeninám.Kdy se to to stalo?

blanka19
28. 05. 2014 09:29

Fakt je, že Ryhtar je liška mazaná a svoje si dosiahne aj cez mrtvoly. Fakt je, že Rychtár je monstrum a Ivetu úmyselne zastrašoval, týral, citovo vydieral a fyzicky ubližoval. Jediný, kto chce pomstiť Ivetinu smrť a komu záleží na spravodlivosti je Marttucci. Viem, že proti mazanému lišiakovi Rychtárovi nemá šancu, všetko čo robí ve jménu pravdy, robí z vlastných peňazí, z vlastnej iniciatívy a na úkor vlastného času. Proti mazanému lišiakovi a vraždiacemu monstru nemá šancu nikto dostať sa z jeho pazúrov bez ujmy na zdraví. Ak prípad Ivety B. zostane nevyriešený, tak potom už neverím v spravodlivosť.

majojo
28. 05. 2014 08:58

Výpověď svědka č. 3 - řidiče Mattea, se mi obzlvášť líbí. Buď hovoří plynně nespisovnou češtinou, nebo to někdo blbě přeložil.

jenda_benda
28. 05. 2014 08:55

Pro dahadaha - přepis prvního telefonního hovoru :
- Ivetko, kde jsi?
- Já jsem jinde.
- Kde jsi? V cizině?
- To ti neřeknu!
- Stojíme za tebou, pomůžeme ti. Já ti odpustím, že jsi odjela. Kde jsi? Jde ti o život. Ten blázen tě zabije. Kde jsi?
- Pro tebe nejsem!
- Proč pro tebe nejsem?Já jsem ti ublížil?
- Jo!
- Čím jsem ti ublížil, miláčku, pověz mi to. Vraťse, poletíme spolu do Dubaje.
- hov.no!
- Ivetuško,kde jsi? ***ko moje, kde jsi?
- Nejsem!!!!

dahadaha
28. 05. 2014 08:56

J byla opilá, chtěla do Dubaje a nebylo po jejím, tak trucovala.

jenda_benda
28. 05. 2014 09:08

Ty máš z toho pocit, že s Pepou do Dubaje chtěla???????
A mimochodem, proč se teda zabila těsně před další Pepou naplánovanou dovolenou????
Nemyslíš třeba, že z něj měla strach a nechtěla s ním být sama ještě v cizí zemi???
Navíc Pepa řekl v televizi, že jedou do Itálie, kam mu Iveta loni utekla. Co myslíš, že chtěl dělat zrovna tam??? Užívat si vzpomínek a stesovat??
A po Ivetině smrti najednou otočil a tvrdil, že měli letět do Thajska.

dahadaha
28. 05. 2014 09:18

Do Dubaje chtěla před odjezdem s Macurou a protože se nikam nejelo, tak volala redaktorce Novy... Ty mi jako žemskká rozumíš, potřebuju pryč, na dovolenou k moři a pak odjela s Macurou.
Do žádný Itálie nejeli, si dělal z novinářů tak akorát srandu.
Zabila se protože to co se pořád dělo už dýl neunesla. Byla na tom s nervama bledě už od narozenin, zase měla ty svoje úzkosti, kdy nevycházela ven, jako už několikrát v posledních letech. Místo aby si tou izolací odpočinula od bulvární štvanice, tak na ní druhou udělali, jenom proto, že s nima nechtěla mluvit a nebrala telefon, psali že je nezvěstná, 5 dní popisovali situaci před domem hodinu po hodině, Macura tam na to konto poslal policii. Na ženskou s úzkostí už toho bylo moc. Ona musela vědět, že tohle nikdy nepřestane.

jenda_benda
28. 05. 2014 09:39

Ano, i teď se domlouvala s kamarádkou, že poletí někam na dovču. Ale bez Pepy!!!!!!!

dahadaha
28. 05. 2014 09:41

A to jsi vzal kde?

bum-bac-bum
28. 05. 2014 10:22

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

va45
28. 05. 2014 15:51

Pokud vím tak už vypovídala na policii.Nevěřím,že by teď policie se snažila Rychtářovi pomáhat,když rodina Ivety požádala pomoc i prezidenta Zemana.Já si myslím,že se to všechno vyšetřuje a Rychtář na to sakramensky doplatí.Když né tady tak soud má ještě v Italii.Tam naše policie nedosáhne.

va45
28. 05. 2014 15:46

Vykecal to Rychtář.On rád kecal hlavně v televizi.Bavil se s tím celý národ.

bum-bac-bum
28. 05. 2014 10:20

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.