Co slíbil, to dodržel! Hrabě bere boj za usvědčení Josefa Rychtáře (56) z psychického týrání Ivety Bartošové (†48), které skončilo jejím skokem pod vlak, vážně. Nejprve vypovídal utajovaný svědek a pak Italova matka Donna Grazia Marino della Torre (69) a řidič Matteo Mastromatteo, který Ivetu Bartošovou převážel loni v červenci od zpěvaččina ochránce Zdeňka Macury (40) na zámek. Nad vdovcem se stahují mračna!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
O jakém zmanipulování píšeš.Kdo kecal do bulv áru za prachy a nechal se fotit a tahal Ivetu za sebou na provázku jako kačera ,sfetovanou pod obraz boží.Lidi,nebo Rychtář.Když si pozveš bulvár,necháš se fotit a kecáš jim nesmysly tak je to jedině za prachy.Pochopíš to vůbec někdy ?
tohleto nemuze byt pepé...jaruna, nevím... ale nezdá se mi, ze by taková buranská familie ovladala tak dobře pravopis... dokonce jsem si vypichla větu -
dahadaha
Víš, to, že si něco myslí většina, neznamená, že většina lidí jsou géniové
- a je to napsano bezchybne...tohle to mi rychtare a jeho buranské segry nepripomíná...spís to tipuju na tu mladou... vzdyt celá rodina by ráda dědila, tak proc by se ta mladá nemohla taky tady angazovat ale žeby rychtar az tak dobre pravopis ovládal, to mne mate
rekla bych, ze tech ziskuchtivych je tam ponekud více
Já jsem to spíš jen tak plácnul. Nevím, kdo z nich to je, ale ty názory mě fakt dostávají!!!!
Ještě to může být ta lesba Musálková. Ta pravopis ovládá.
já fakt uz nekdy nemůžu, já se tak směju, ze i muj pes se na mne nejak divne kouká lidi ale vážne, co je doopravdy s tou gejšou a tupíkem??? kdo je videl naposledy ?
No vidíš. Já se sem taky chodím pobavit. Ivety je mi moc líto, ale Pepému to nedaruju!!!!
Jinak o Ťupíkovi jsou zprávy od sousedů, o Gejše nic...
A o Standovi už vůbec!!!!!!!
Anonymní svědek je Macura
Blesk to profláknul :
Domenico a jeho matka se včera setkali také se Zdeňkem Macurou (40), jeho přítelkyní Vlaďkou a dalším svědkem z Itálie, který Ivetu převážel na zámek. Jejich další kroky pak vedly na policii v Uhříněvsi, kde všech pět společně vypovídalo o Ivetě a Rychtářovi.
A proč by tam nemohli dát kytku a zapálit svíčku,když ji osobně znali.Tys neviděl/a tu fotku,když *** Rychtář stál pár minut po smrti Ivety před jejim domem mezi kytkama a svíčkama a čekal kondolence?To byla paráda a podívaná pro Bohy.
Rychtáře do teď z ničeho neobvinil, protože policie nepracuje na základě dementních článků v bulváru. Vychází nejen z jednoznačných důkazů a vytváří profil osobnosti Ivety. Znalci dokáží posoudit chování závislého člověka a znají modely chování. Umí rozlišit, kdy závislý manipuluje okolím ve svůj prospěch a kdy mu skutečně byla působená nějaká újma.