Co slíbil, to dodržel! Hrabě bere boj za usvědčení Josefa Rychtáře (56) z psychického týrání Ivety Bartošové (†48), které skončilo jejím skokem pod vlak, vážně. Nejprve vypovídal utajovaný svědek a pak Italova matka Donna Grazia Marino della Torre (69) a řidič Matteo Mastromatteo, který Ivetu Bartošovou převážel loni v červenci od zpěvaččina ochránce Zdeňka Macury (40) na zámek. Nad vdovcem se stahují mračna!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Jakkoli tuhle vypečenou italskou rodinku nemusím (proč se zviditelňují zrovna v Česku?), pokud se jim podaří být pro Rychtáře příslovečnou osinou v zadku nebo se jim dokonce zadaři dostat ho do lochu, kam už dávno patří, držím jim palce.
V tom zámku bylo najednou lidí V telefonátu, kdy Iveta volala Rychtářovi, nic takového není, co ti kašpaři tvrdí a Rychtář Ivetě říká neboj se za dvě minuty jsme tam. Tak kdy si několik lidí stihlo všimnout, jak je vystrašená. Hrabě tam nebyl vůbec, matinku bylo slyšet v pozadí v telefonu. Česky neumí, kdo ví co slyšela a na tom postavili obvinění? Akorát komedie a pak se diví, že Iveta udělala , co udělala, mít za zadkem partičku magorů, to nemohla vydržet. To říkám pořád, teď je teprve vidět, kdo dělal tu komedii kolem Ivety.
Zato od tebe to zni verohodne,jelikoz jsi tam primo byl/a a mas urcite info z prvni ruky,dokonce primo od Ivety,jak to vypada,podle toho jak si troufnes tvrdit co tvrdis...........
Hovor jsme slyšeli všichni, ten z 12. těsně před tím, než Rychtář přijel na zámek. Iveta nebyla rozrušená z Rychtáře. říká tam Přijeď pro mě rychle, oni tě nepustí do zámku. Pak je nahrané, když už před zámkem jsou a Iveta volá přes dveře... Oni mě tu drží, nechtějí mě pustit. Najdi si to. Je to celé totální hovadina. Artur byl doma, Rychtář v Itálii. Kdyby to byla pravda, nechá tam Rychtu zavřít a zavolá Štaidlovi, aby kluka hlídal, nic jednoduššího.