Smutný mediální superhrdina posledních týdnů a zhouba zpěvačky Ivety Bartošové (†48), jíž svou příkladnou péčí přivedl až za hranice světa živých, rozhodl se konečně vypustit do světa další porci srdceryvných (s prominutím) žvástů. Ano, řeč je o všemi utlačovaném a nepochopeném vdovci Josefu Rychtářovi (56), který, nebýt jeho pádné ruky, nikdy se nemohl manželem Bartošové stát.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
illis: Na můj dotaz na NOVU, jak je možné , že PRÁSK uvádí šišlavý Novotný, který navíc mluví nesrozumitelně rychle, takže mu není vůbec rozumět, mi bylo sděleno, že vyhrál konkurz.
Taky se podivují, možná, že v konkurzní komisi sedí hluší, nebo Petr Novotný.Už se na ten pořad nedívám, jedině, že tam byl překladatel.
Rychtářovic žvásty . Největší podíl na Ivetině odchodu má on sám, nikoli jen média. Choval se vždycky jako hovado, umanul si, že musí Ivetu zcela ovládat, jakmile by se léčila a byla by v pořádku, tak by s ním vyrazila dveře jako už několikrát před tím, to on má na svých rukou její krev nikoli bulvár. Navíc jejich rodina je asi hodně lidmi z jejich okolí "milována", viz jeho sestra, která zlomila jiné ženě nohu. Rodina násilníků a primitivů .
Hlupákovi Rychtárovi nie je smutno za Ivetou, ale je mu ľúto že stratil obeť na ktorej parazitoval, ktorú trýznil a psychicky vycucával ako upír. Teraz už nemá z koho čerpať a odsávať silu. Chce to novú obeť . Kto sa hlási dobrovoľne? On si ju nájde nenápadne .
A takhle ten soud dopadl Domenico Martucci I když je neuvěřítelny Rychtar je v ČR ještě čistý (i když ma 5 měsíců za urážky na advokatce Darina stejně ma 18 měsíce podmínky) takže dneska riskoval kolem rok vězení ale pokud je ještě čistý by to bylo k ničemu. Proto jsem tlačil (úspěšně) aby soud byl odložen. Bude to 29 září a do ty doby udělám všechno co mužů aby byl odsouzen v ČR a nemohl použít podmínky v Italii.
Manžel tragicky zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (58) má zřejmě málo problémů, a proto klidně nedorazil na soud, který se dnes konal až v daleké Itálii. Domenico Martucci má jasno, podle něj skončí Rychtář za mřížemi!
Díky loňskému incidentu, který Rychtář ztropil v italském Garganu na zámku hraběte Martucciho možná Josef skončí za mřížemi. Už tak se na něj z několika stran valí různá trestní oznámení a podmínky. Kvůli tomu, že Rychtář poškodil majetek, jež je chráněn státem, vyšetřuje celou věc navíc i italský stát. "Já Rychtáře žaluji za násilné vniknutí do domu, napadení mojí maminky, vyhrožování mé mamince a za pomluvy. Italský stát ho navíc soudí, protože rozbil dveře na zámku a zámek je státní památkou," prozradil dnes Domenico reportérce televize Barrandov Tereze Jemelíkové.
Ta si chtěla o celé situaci popovídat i s Josefem Rychtářem, ale bohužel bezúspěšně. Rychtář totiž nechce komunikovat s médii a stále je viní ze smrti jeho manželky Ivety. Do celé věci se navíc vložil i pověstný zvukař Standa a dokonce začal vyhrožovat. Šílenou scénu můžete vidět již dnes od 18.30 hodin na televizi Barrandov v Našich zprávách.
A s čím vyhrožuje tá šedá myš Standa? svojou tlstou ženou ? tá je tiež vinná ! lebo prihlížela fyzickému násiliu a bitému človeku nepomohla! že Standa vyhrožuje ;-D ;-D kokos to je už iný cool---ten nech sa niekam schová radšej ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D
Jak může mít pan Martucci jasno? tady nikdy nevíš, jak kdo u soudů dopadne/ to ví někdy jen on sám/ Pravda, že se zřejmě sjednotili rozsudky všechn instancí soudu, takm jak žádfal Sváček. Ale proč potom ty instance vůbec mít,že? Je tady hodně co měnit a spravovat.
Nesmyslé žaloby p.Martucciho / pokus o vraždu/ mně mně připomínají bohužel něco jako kopání padlého koně?? / útok je nejlepší obranou ?/
pro slovenské de.bily tady není místo,Ty nejenom že neumíš psát po slovensky, ale není ani k pochopení co píšeš, přestaň urážet a jdi na slovač. Chceš se vyjádřit k tématu, ale bohužel máš velký únik informací a nedává to hlavu patu.
protože mě se.rou, toť vše, tady jsme v Čechách tak diskutuj naším jazykem, na slovenštinu jsme už tady alergický, to je tak těžké pochopit? My vám nelezeme do vašich diskuzí na slovači, ono totiž není o ničem.