Rodina zesnulé zpěvačky se urny s popelem zřejmě hned tak nedočká. Proto se s milovanou Ivetou již v tichosti rozloučila po svém. Uspořádala tajný obřad, u kterého nechyběl ani kněz.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Však počkej on se o náhrobek Ivetě postará.
On ještě vyčkává, jestli se někdo neslituje. Měl by to zadáčo!
A když to nevyjde, tak některá média nějakou tu korunu pustí.
Ale pro jistotu, ti co máte v okolí hroby - hlídejte si žulové desky!!!!!
A co by dělal na pohřbu s Rychtářem, jeho rodinou a bezzubým Standíkem?
Pokud by byl pohřeb za přítomnosti rodiny Ivety jsem přesvědčen, že by tam Artur jel.
Vy jste fakt klasa tady ...
hejhej Já vidět na pohřbu Rychtáře, tak by jel smykem. Vdovec na baterky a ještě vybité, proto se magor schovával, že se neschovával za deštníky dříve, trotl jeden.
A o co ti jde ty morbidní káčo ??V čr jsem denně stovky pohřbů bez obřadu ,to jsou jako všichni pozůstalí zrůdy ??Prostě tady v čechách to funguje jinak ,tak se s tím smiř a nesud´furt . A jak si pak lidi naloží s urnou je jich věc a ne tvoje Se nedivím ,že Gombitová nevystrčila 12 let nos z domu ,moralistko
Proč ty nadávky a ten ton ?? Snad každej může mít svůj názor a Vy se chováte úplně stejně jako ten Rychtář. ˇUplně stejně a chcete soudit někoho jinýho.
já nejsem ten ,kdo tu soudí Ivetinu rodinu si přečti co jsi napsala za bláboly .Já znovu opakuju ,že je každýho osobní rozhodnutí jak se rozloučí a nikdby bych si nedovolila někoho soudit
ty musíš být opravdu hloupá nepřeju ti aby ses musela starat o pohřeb svého děcka. Ale zase možná bys pochopila, jak je to pro matku těžké - dítě, to je tvůj život, to není stará babička. A dítě je, i kdyby mu bylo 70, tvým dítětem.
Jo pro matku je to těžké.Ona je těžká i ta babička nebo mamka.
Ale: jankanezna : má pravdu. Aby se trochu srovnala ,musí koukat !!! do hrobu.To k tomu patří.A tahle opravdu nekoukala.