Copak je to za vojáka? Kněz, který měl hlavní řeč na pohřbu Ivety Bartošové (†48), je Timotej Maria Pavel Vácha (41), bývalý voják z povolání. Řečnil pro 13 hostů, mezi nimiž chyběli Ivetini nejbližší...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Iveta mohla mít velkolepé rozloučení nebýt Štaidla a jeho,neoprávněných,požadavků.Proč se báli její nejbližší přijít ? Důvod-Štaidl ! Proč se nemohla přijít široká veřejnost rozloučit?Důvod-Štaidl ! Nic mu do toho nebylo a přesto si to zrežíroval podle svýho.Přesně tak, jak to praktikoval v životě.Rozhodovat o všem.
Jen takový malý dotaz k tomu knězi? Myslela jsem si, že pokud dotyční nejsou křťění a nebo neměli svatbu v kostele, tak by ani na pohřbu neměl být kněz? Nevím jestli I. B. byla někdy křtěná možná že ano . Ptám se z vlastní zkušenosti, je to už dlouho, ale chtěla jsem stvrdit svadbu v kostele po několika letech manželství. A bylo mi řečeno, že pokud jsem nebyla křtěná, nemůžu mít ani svatdu. To moji rodiče opoměli, nechat nás pokřít. Mě a bratra, dvojčata. Vím, že se chystali I.B. a P.R. dokonat svadbu i v kostele, ale nedošlo k tomu. Jak mohl řídít pohřeb kněz??? Jde to? V tom případě jsem ráda, že k mé svatbě v kostele nedošlo, nakonec bylo rozvedené, a církev je nehoráznej bordel..
BYL TO JENOM UZLÍČEK NEŠTĚSTÍ A NIKDO JI NEPOHL, JAK VŠICHNI ŘÍKAJÍ, BLBOST, KDYBY JÍ NĚKDO CHTĚL POMOCI,TAK JÍ VĚZME A PROSTĚ JDE ZA SVÝM CÍLEM COŽ NEZNAMENÁ LÉČEBNU
PROSÍM O TO, ABY JSTE DALI IVETETĚ KLID, ŽÁDNÉ SPEKULACE....VÍ NĚKDO Z VÁS CO ZNAMENÁ DEPRESE? ASI NE. JÁ TÍM PROŠLA A VÍM OČEM MLUVÍM. VÍTE NĚKDO Z VÁS CO ZNAMENÁ STRACH?
Lidi všem vám co tady láteříte na maminku ,syna a sourozence Ivety Bartošové z celého srdce přeji pokud máte dceru,sestru.neteř aby jste měli i Rychtáře.Proberte se.Rychtář který byl Ivetin manžel pouze 7 měsíců rozhodl,že na Ivetu nemá nárok jediný její syn a ani maminka která ji porodila a vychovala.Kdo z vás by se pak zůčastnuil takové šaškárny co udělal Rychtář po Ivetině smrti.Mám pocit ,že nikdo tak tady nekecejte a neperlite.Na tom pohřbu byl akorát směšný klan Rychtářů a to díky Rychtářovi,který nevyslyšel prosbu Ivetiny maminkya ani jejího jediného syna.Rychtář je grázl a manipulátor s lidima.U Bartošovích a jejim synovi mu to nevyšlo.Já osobně kdybych byl Ivetinou matkou tak bych ho na tom pořbu zřejmě přinejmenším zmrzačil. Pokud jde o ty co přišli na Ivetin pohřeb a domáhali se vstupu tak dle mého to byly svíčkové báby,zvědavci,a lidi ražení pana Rychtáře.Aspoň na to tak vypadali jak byla ukázka v televizi.Nechte už Ivetu v klidu spát a toho hoch co stratil takovým spůsobem maminku laskavě na pokoji a nedělejte ze sebe Rychtáře. Maminka Uvety a Artur si to co se stalo s Ivetou ponesou do konce života. Hajzl Rychtář se z toho brzo otřepe.Je to taková nátura.Iveta mu dala za vyučenou ovšem on si to nepřipustí.
Rychtář moc dobře věděl koho si bere.Ono stačilo toho chlapa pozorně poslouchat.Jedno vím a nebudu od pravdy daleko.Kdyby byla Iveta v pořádku tak si o toho chlapa neopře ani kolo. Nacožpat si ho připustit k tělu.Toho on dobře využíval.Měl to dobře naprogramovaný.Ona bude zpívat,vydělávat a on ji bude řídit , kasírovat a vedle ní se zviditelňovat. .Nevyšlo mu to.Prostě ostrouhal. Iveta mu dalo pěkný dárek k narozeninám.Jen co je pravda.zasloužil si to.
Nebil hajzl?Ivetu jak říká velice miloval a přitom ji nechal topit v dluzích.Ať se teda teď pochlapí a ty jeji dluhy zaplatí.Hlavně na tom baráku,když tam bydlel a velice ji miloval. Rači z toho baráku uteče a nechá to na 17 letém klukovi. O jeji pojístku se taky staral kdo ty peníze dostane.Ještě,že Iveta měla rozum.Už k vůli tomu je hajzl.Bude chudý vdovec.Čekám kdy vydraží Ivetu v urně.
Otec Timotej mi křtil syna a neumím si představit nikoho lepšího.. A to ho znám ještě z jeho působení u HS.. Je skvělej a ty urážející komenty si nezaslouží..
A napadlo Vás, že otec Timotej jen konal svou povinnost? Znám ho nejen jako kněze, ale hlavně jako člověka.. A o R. si myslím své.. Jen nemám potřebu to ventilovat.. Ale Timotej je správnej a prostě jen udělal to, co udělat musel..