Dnes se podle všeho bude konat poslední rozloučení s Ivetu Bartošovou (†48), která 29. dubna ukončila svůj život skokem pod vlak. Situaci sledují naši reportéři nejen u krematoria, kde se má obřad konat, ale i na dalších místech. Nejčerstvější zprávy vám bezprostředně přinášíme zde.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Snad bude mít Artur po pohřbu konečně pokoj a ¨páni redaktoři¨se soustředí na novou celebritu Pepu. Ten se bude tetelit blahem a spokojeně se předvádět v bulváru.
proč jde Artur do školy když má jeho matka pohřeb asi bych se zrovna na učení v den pohřbu matky moc nesoostředil, ale možná je to drsňák po otci a neukápne ani slzu
no je to smutne.......ze mu je prednejsia skola ak pohreb matky......ale tak zas mozno prekvapi a zucastni sa ho......je to smutne vsetko toto .......nad moje chapanie...
Koľkí ludia sa nenavidia v rodinach cele rodiny su pohadane ale na pohreb idu ...tam nejde o to ci ja sa budem na niekoho divat alebo nie ide o poslednu rozlucku s matkou.....hned kebyze je tam 5minut da jej kvietok a odide.....ale kazdy sme ini.....kazdy to bere inak.....ja si myslim ze by tam proste mal byt.....nech tam uz je R..alebo ja neviem kto.....ale to je len moj nazor......Mne je luto Ivety uz nech mala zivot aky kolvek toto si ozaj nezasluzila ze nakoniec tam nikto nebude.......tam nejde o R .....ale o nu...smutne
uz trepes aj ty ,-)tu kritizujes kazdeho ze sa drzi bulvaru a ty sa toho nedrzis ci ty si bol pri tom ked sa to vsetko dialo......,-)a je to hnus ze nesiel na pohreb ci si myslite co chcete mne je to jedno a ci am tu budete urazat ci nie......zabava sa so spoluziakmi no musel si tu mamu velmi vazit a mat rad.....a je mi jedno ak ma pourazate..je to pravda....vy tu ociernujete R .....a pritom ste taky isty agresori.....prajete cloveku len zle......nech je aky je je to jeho zivot a vsetko sa mu vrati....ale nebudem tu vypisovat a svoje nervaky si ventilovat na cloveku co nepoznam len z bulvaru ale ste vsetci mudri ak radia.........chcela yb som vas vidiet na jeho mieste vsetkych vas mudrlatov.....*** viete len z medii co sa deje a vy idete sudit pozrite na seba a potom sudte seba...a mozte ma zacat urazat aj tak to mam u ***e kto tu na mna co povie....lebo vas nepoznam vy nepoznate mna a to je na temu iveta asi vsetko.......hlavne ze ma ona klud...a vy sa tu aj pozabijajte....lebo diskusia je o tom ze sa diskutuju aj ine naziry a nie ze ked ma niekto iny nazor je chory a privrzenec RY.... je mi z vas na grc....
a ty rentierskej a tebe podobny...ste chudaci ktory si kopnu len za to ze kopu iniii,-)pekny den