Zdrcený Artur znovu požádal Rychtáře o respekt k památce maminky. Reakce byla děsivá... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Zdrcený Artur znovu požádal Rychtáře o respekt k památce maminky. Reakce byla děsivá...

Ten chlap snad nemá srdce! Přestože ho stále více lidí žádá o to, aby se po smrti Ivety Bartošové (†48) zdržel svých cirkusových představení, on se jen labužnicky vyvaluje v záři reflektorů a snad se i dobře baví. Ivetin syn Artur se měl dokonce znovu vydat OSOBNĚ vdovce požádat, aby z pohřbu jeho maminky nedělal show. A on?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

soado
02. 05. 2014 15:38

vildasin
02. 05. 2014 14:20

Možná léčení více potřeboval Rychář a nemusel být zmařený jeden život!! Ten chlap není normální, to co předvádí je hnus. Kdyby ji opravdu miloval, tak se chová úplně jinak.

hejhej
02. 05. 2014 14:18

Rychtář je lidská zrůda. Byl manželem Ivety 7 měsíců a vyskakuje, jako by s ní žil 30 let.Primitivní despota, který málo myslí, tak používá násilí.
Zůčastnit se pohřbu v blízké přítmností hulváta a násilníka Rychtáře potřebuje moc silný žaludek.
Návrh aní Bartošové a Artura, aby se tiché uctění památky zesnulé Ivety konalo ve Frenštátě je rozumné.

rentierskej
02. 05. 2014 15:06

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

hejhej
02. 05. 2014 17:29

Nemyslím práva, ale slušnost a Rychtářovi evidentně chybí, jinak by respektoval přání Ivetina syna.

ljubaa
02. 05. 2014 13:23

Bylo by nejlepší, kdyby se jak celebrity, tak fanoušci domluvili a na pohřeb nešli!!!! Přece nebude někdo kondolovat někomu, kdy ji duševně týral a napomáhal sebevraždě - věděl, že to chce udělat a nezabránil tomu!!! Tupý člověk, co HONEM napíše na dopis Arturovi datum.... s nesmyslnou výmluvou, že ho našel v pátek 25.4.2014... proč nekontaktoval psychiatra????Ten dopis jí určitě zabavil už dřív.....

b.r.s.a
02. 05. 2014 14:56

Vy jste u toho týrání a napomáhání byla?
A navíc: jdete se rozloučit s Bartošovou nebo kondolovat Rychtářovi.Však kondolovat nemusíte.

rentierskej
02. 05. 2014 15:08

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

b.r.s.a
02. 05. 2014 15:21

To není hloupý dotaz,ale faktický !!! dotaz , když to tak dobře a přesně víte. A pořád dokola.Rychtář je chováním hovádko,já Vám vykám a proto se i ptám, kdo další tady je ještě hovádko.

ljubaa
02. 05. 2014 13:18

Rychtář si libuje při představě, jak mu budou gondolovat nejslavnější lidi v republice. Přemýšlí tento chorý mozek o tom, k čemu je to dobré???? Komu tím prospěje? Ivetě je to už jedno, rodina o to nestojí a na teatrální pohřeb může jít jen stejně postižený jedinec, jako je Rychtář. Nepochopitelné, jak někdo, kdo truchlí, tak může lézt pořád před kamery a pořád všechno komentovat. Blázen, který si užívá svoji vedoucí funkci do posledních chvil. Rozkazoval, nařizoval, řídil Ivetu, až se mu prostě vymkla z ruky a utekla. ... On věděl, že už jednou šla pod vlak a nechal to dojít tak daleko, že při jediné možné volné chvili to dokonala. Bylo by hodně divné, kdyby pitva neukázala, že byla nadopovaná práškama nebo čím vším.... byla těžce zpomalená, takže určitě jí něčím dopoval, aby jí mohl ovládat....

svatadala
02. 05. 2014 15:00

Gondoly jsou na vodě, spíš mu možná někdo bude kondolovat, ale dost o tom pochybuji, po tom, co všude předvádí. Chová se jako hulvát a ne smutný manžel. Dělá jí jen ostudu.

stellastella
02. 05. 2014 12:44

Tak co kdyby media přestala Rychtáře kontaktovat??? Tím by se zaručil klid pro rodinu

arimi
02. 05. 2014 12:58

media by prisla o prachy, tihle dva byli lehka korist a moznost snadneho vydelku bez vetsi namahy normalne se zavislaci zbavuji svepravnosti i docasne, a na tenhle pripad bylo nejlepsi jen maly dvur a velky bic, a dlouhodobe zavreny v blazinci na samotce... zádne tutuli mutuli a ivetko sem ivetko tam, a udelat ivetce zoubky a vlasky aby byla zase pekna holka...to bylo vsechno spatne...

1ivnz
02. 05. 2014 12:43

Iveta takhle vyšilovala už dávno před Rychtářem, o tom všichni víme,ale bohužel tenhle psychopat Rychtář ji dorazil. Z každé jeho věty pronesené na kameru je cítit majetnický a tyranský postoj: Muselo být pořád po jeho.Např. Já jsem její manžel a já důrazně říkám,že to nedovolím a já já já. Každá jeho věta je opravdu psychopatická,která labilní alkoholičce jen totálně dořízla chorou větev.

hejhej
02. 05. 2014 14:20

1ivnz: naprostá pravda

tadel64
02. 05. 2014 12:30

Je jasné,že se před sedmi měsíci vzali dva duševně nemocní lidé.Iveta řešila své problémy v zásadě tak,jak mozí jiní - mediálně neznámí lidé.Nebyla jediná matka,které vzali syna a nemyslím si,že by byla až tak moc špatná. Rychtář je člověk,který na 90% Ivetu k sebevraždě donutil a plánoval vše,do posledního puntíku. Přátelé, na Ivetině obraze pro něj je datum,kdy se ta tragédie stala. Artíkovi,psala " dříve",ale bůh ví,kde je pravda.Dovedu si představit,že Ivetu před odjezdem na policii, Rychtář poslal na koleje a s úsměvem. Bála se ho asi tak,že prostě šla.Možná jí sliboval,že zveřejní nahrávky,které dokazují,že si říkala o alkohol,léky...co já vím. Zajímalo by mě,kdo je doma nahrával? Přítel Standa?Co ta nebohá holka všechno stihla, myslím před smrtí?Namalovat obraz,obléknout se do černého,slupnout prášky,které jí beztak hodil Rychtář na stůl. Měla na to vše,podletvrzení rychtáře 1/2 hodiny.Je mi z toho divně u srdce.Dnes zase Rychtář tvrdí,že skákala pod vlak loni. Nevěřím tomu. Pokud by to byla pravda,neohlásil nic policii,neodvezl Ivetu k lékaři, nepostaral se o ní,jako milující muž. Plně bych souhlasila s obviněním toho h*a*j*z*l*a, za účast na Ivetině smrti,zbavila bych ho všech práv na zorganizování Ivetina pohřbu a majetek? Myslím si,že otec Artura není žádný chudák a o syna se postará. Je nyní na Arturovi,co bude chtít. O něj jde nyní především, o maminku, sourozence. Závěrem bych napsala asi něco otřesného,ale pro mne samotnou je to více než otřesné. Rychtář chce Ivetu pochovat ve svatebních šatech?Chce jí vidět? Je to ú*ch*y*l,zřejmě mu dělá dobře pohled na krev.Doma má asi vystavený kámen, kde byl největší kus Ivetina těla a nebo nejvíc její krve. U všeho mu asistuje d*e*b*i*l*n*í syn. Neměl by být u svého synka a jeho matky? Z čeho jsou všichni živi? Mám spoustu otázek,ale jen jednu největší... dají pokoj novináři Artíkovi a rodině ve Frenštátě?

arimi
02. 05. 2014 12:38

no prave ze se vzali dva dusevne nemocne lide...a nikdo s tim nedelal krome macury, ktereho mel kazdy za blazna sice zasahoval nevhodnym zpusobem, mel v podstate jediny pravdu... ivetu meli zavrit do pakarny a nedat ji sanci aspon pulroku vylezt odtud...a rychtare meli novinari ignorovat... jenze kazdy na kazdeho kasle a kazdy si hrabe na svem pisecku pro jistotu...a zase krome macury

stklk
06. 05. 2014 10:32

a výsledok Macurovej spásy sme mohli názorne vidieť na fotkách a videách z Talianska, kde Ivetku uniesol. Bol a ešte stále je to "dobrák".

janapi
02. 05. 2014 12:55

Dobře napsáno- zprávy jsou každou chvíli od Rychtáře měněny, ale ve finále jen a jen ukazují na jeho duševní ubohost. Jemu dělá velkou radost-někoho týrat (hlavně psychicky-to není tak vidět)! Pokud všichni ze světa šoubyznysu dodrží co si předsevzali-tak na tom place před krematoriem bude Rychtář, jeho synáček, kamarád Standa, hafo kamer a "novinářů", zbytek bude tvořit "křoví" zvědavců!

hejhej
02. 05. 2014 14:21

janapi:
Ještě tam nebude moci chybět jeho fotograf

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.