Zdrcený Artur znovu požádal Rychtáře o respekt k památce maminky. Reakce byla děsivá... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Zdrcený Artur znovu požádal Rychtáře o respekt k památce maminky. Reakce byla děsivá...

Ten chlap snad nemá srdce! Přestože ho stále více lidí žádá o to, aby se po smrti Ivety Bartošové (†48) zdržel svých cirkusových představení, on se jen labužnicky vyvaluje v záři reflektorů a snad se i dobře baví. Ivetin syn Artur se měl dokonce znovu vydat OSOBNĚ vdovce požádat, aby z pohřbu jeho maminky nedělal show. A on?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

vladka.65
02. 05. 2014 17:04

od srdce mu přeji,ať mu na tu estrádu nikdo nepřijde !Být u rakve jen s tím svým přiblblým synáčkem, by totiž pro něho byla asi ta nejhorší potupa!Zřejmě má pocit,že Artur málo trpí,tak mu ještě přidá,magor jeden přiblblej!Morálka mu evidentně nic neříká!..když se rozdávala slušnost - chyběl,za to pro blbost se otočil nejméně dvakrát....Omlouvám se za výrazy,ale děsně mě vytáčí!

hadaja
02. 05. 2014 16:57

Je to sice utopie,ale na pohřeb by mohl přijít ruku v ruce Rychtář, jeho synek, to bude taky dárek a Novotný, ale bohužel se tam připletou další čumilové a média. Je mi líto Artura a Ivetiny maminky, snad se chlapec ze všeho dostane a bude žít lépe, než jeho maminka a bude se mu v životě dařit, zasloužil by si to.

nilud
02. 05. 2014 16:47

To ten idiot Ryctář nevidí,že ho nenávidí celá tato země,jestli chce hrát nějaké divadlo tak at k tomu použije svoji komedianskou rodinu i s Macurou.Pane Štaidle prosím Vás zničte to hovado at už o něm nikdo neslyší.Věřím tomu,že vtomto cirkuse sním jede i jeho bejvalka a že to bylo vše předem na IB připravené.

illis
02. 05. 2014 20:39

nilud

prroud
02. 05. 2014 16:11

Smutny u takovy prilezitosti ................ale evidentne mu nakladacka nestacila,bude treba pritvrdit,tak dlouho se Rychtari chodi se dzbanem pro vodu,az ........

prroud
02. 05. 2014 16:13

Na stat se nelze spolehat,stat naopak chrani kriminalni a nasilnickej ksindl,takze musej lidi sami­....­...nek­terejm uz to konecne dochazi!!!

hejhej
02. 05. 2014 17:18

prroud: Nakládačka byla fingovaná, jinak by ten jeho stejnuě primitivní násilník syn nečinně čuměl a nechránil ho.

soado
02. 05. 2014 15:36

Ivety a Artura je mi moc líto.Kde ale byli všichni ti spravedliví z její blízkosti, její rodina a přátelé,když nechali to zoufalé a zubožené stvoření na kterém i cizí člověk viděl,že má k smrti blízko i bez skoku pod vlak,v moci toho podivného člověka?!

hejhej
02. 05. 2014 17:22

soado: A co měla rodina dělat, když s něma Iveta přerušila veškerý kontakt, když chtěli, aby se léčila ze závislostí.
Uvěřila debilním řečem primitiva Rychtáře, který do medii hlásal, jak jí bude opečovávat, krmit, přebalovat, koupat a ona bohužel, měla ráda poskoka u zadku.
Využil její závislostí na alkoholu a zorganizoval svatbu a výsledek "spokojeného manželství" po 7 měsících známe všichni.

rentierskej
02. 05. 2014 14:59

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lokii
02. 05. 2014 14:57

Tady se projevuje jeho povaha - kontrolovat situaci a kontrolovat lidi kolem sebe.
Je dobre, ze mu rodina I zrejme kolegove Ivety Bartosove, nedaji tu satisfakci, ale kdysi jsem nekde cetla, ze ten pohreb je nesmirne dulezity v procesu "uzdravovani" pozustalych.
Je strasne, ze ten clovek nedokaze vyhovet prani nejblizsiho cloveka, ktereho pani Bartosova mela - jejiho syna.
Arogance, bezohlednost a egoismus zahaleny do neceho, co ma vypadat jako pietni akt.

rentierskej
02. 05. 2014 15:02

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

klaraabara
02. 05. 2014 18:17

Rentierskej opet perli blba jako troky pohřeb není proces to je aktu zdrávo ani je proces a přestaň filozof ozvat hovado nevzdělaný ***s mě už delší dobu kravo

b.r.s.a
02. 05. 2014 15:08

On jim přece nezakazuje jít se rozloučit.Vždyť mohou jít v 10.oo třeba,samozřejmě bez něj,protože se nesnesou a veřejnost od 11.oo a hotovo.Kolik takových pohřbů teď bylo ,to by se snad dalo ne?.Já se ho v žádným případě nezastávám,ale on třeba taky opravdu truchlí,ať už z jakéhokoliv důvodu.

hejhej
02. 05. 2014 17:26

b.r.s.a: rodina -matka, sourozenci ,Artur si nepřejí veřejný
pohřeb a věř, že by v okolí zase byli novináři a Rychtářův fotograf.
A potom, ti nejbližší asi ani netouží požádné přítomností násilnického Rychtáře.
Rychtář netruchlí, Rychtář lituje sám sebe. Tak se truchlící člověk nechová.

svatadala
02. 05. 2014 14:56

Upřímnou soustrast Arturovi. Rychtář je hulvát a tak od něj nic dobrého čekat nemůže. Raději v salonku s krásnou fotkou Ivetky a její písničky, při kterých se s mámou rozloučit, než se zúčastnit taškařice, kterou chystá Rychtář. A bulvár ať si píše co chce, byla to máma, která syna bezmezně milovala. Bude nad ním bdít nadále a vracet se ve snu, protože maminky neumírají, jdou jen spát, aby se každé ráno probudily ve vzpomínkách svých dětí. Budeme na Ivetku a její písničky vzpomínat s láskou.

b.r.s.a
02. 05. 2014 14:51

Nestačím se divit,co lidí tady píše co by se mělo a nemělo atd...Všichni to věděli co se s ní děje , jak se tady sami vyjadřujou ,ale nikdo !!!!!! neudělal nic !!!! .Každý věděl,že to takhle dopadnout musí.I naše slavný ***brity,který od ní daly ruce pryč ,tak teď se hroutí.To je podle mě hanba a hnus.Snad jedinej Macura zkoušel něco ,ale to byl podle všech debil.
Štajdla taky ona nezajímala a teď bude dělat ramena.Podle všeho dovezli kluka i na ty koleje,jestli to je pravda,pak teda opravdu trauma neměl.A z článků,z pořadů v telce které teď najednou jdou jeden za druhým,rozebírá se i nemožný ,z toho taky trauma nemá,že?
No a funus.Ať chceme nebo ne,je to její právoplatný manžel a zákony u nás jsou takový jaký jsou.Bohužel.
A nevím proč se tady řeší Rychtář.Jakej je ,co dělá ,jak se chová,jaký měl na ní a na kluka vliv atd.... to se mělo řešit dřív.
Ne až teď !!!! když už je pozdě .Ale převážná většina lidí se články o nich velice dobře bavila,dokonce jsem viděla i vtipy když byla v Itálii ,ale teď jsou najednou moralisti až hanba. Tak to prostě je,lidi se zase tímto případem baví a mají o čem diskutovat.Ona už bohudík má klid a bude ho mít s pohřbem i bez pohřbu i bez toho kde bude pochovaná a kdo přijde nebo nepřijde.A to je jediný na tom celým dění dobrý . A o nějaký morálce atd.. studu atd... to se přeci tady u nás už dávno nenosí , to není v módě .....

rentierskej
02. 05. 2014 15:04

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

b.r.s.a
02. 05. 2014 15:13

Já Vám netykala,to za prvé.Navíc jsem Vás ani neurážela,to za druhé.Čili Vaše vyjadřování je naprosto stejné jako Rychtářovo. Takhle to tady chodí a ukazuje to na Vaše IQ.
No a o mojí hlavu nemusíte mít starost,ani o moje vyjádření.Mě se její smrt také dotkla,jsme dá se říct rodinní příslušníci a vím moc dobře co píšu.Hezký den

nahnilicko
02. 05. 2014 18:25

Ty rentierskej ***e ses ji nikdy nezastal a teď tady rádiiš Rychtařovi. teplousi zas ran ej

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.