Rychlovky za pár korun: Zapečené houskové knedlíky podle Otto Pláška | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Rychlovky za pár korun: Zapečené houskové knedlíky podle Otto Pláška

No řekněte sami, nechutná snad každému poctivá česká bramboračka, škubánky nebo knedlíčky? Dnes vás ale naučíme další jídla, které nezruinují vaši peněženku a přitom vám zachutnají.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

jaromir123
24. 09. 2014 20:15

Napřed se knedlík uvaří a potom zapeče. Játra si to přeberou. Však se dají i transplantovat. Samá rychlá jídla s rychlou cestou do rakve.

drakoska11
02. 03. 2014 08:53

Já dělám jídlo podobné, ale pdstatně jednosušší. Zbylé knedlíky pokrájím na tenčí plátky a pokladu těsně vedle sebe na pánev s rozehřátým máslem. Když mám, posypu najemno pokrájeným uzeným, nebo anglickou slaninou.. když nemám, raději vegetariánsky než s gothajem. A zaliji vajíčkem s troškou mléka a solí. Přiklopím pokličkou a nechám zapékat. Když se vajíčka srazí a omeletu je možné obrátit, dopeču ji již nezakrytou.
Je to rychlé a chutná to moc dobře s naloženou zeleninkou nebo zeleninovým salátem

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.