No řekněte sami, nechutná snad každému poctivá česká bramboračka, škubánky nebo knedlíčky? Dnes vás ale naučíme další jídla, které nezruinují vaši peněženku a přitom vám zachutnají.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Já dělám jídlo podobné, ale pdstatně jednosušší. Zbylé knedlíky pokrájím na tenčí plátky a pokladu těsně vedle sebe na pánev s rozehřátým máslem. Když mám, posypu najemno pokrájeným uzeným, nebo anglickou slaninou.. když nemám, raději vegetariánsky než s gothajem. A zaliji vajíčkem s troškou mléka a solí. Přiklopím pokličkou a nechám zapékat. Když se vajíčka srazí a omeletu je možné obrátit, dopeču ji již nezakrytou.
Je to rychlé a chutná to moc dobře s naloženou zeleninkou nebo zeleninovým salátem