Zcela nečekaný problém řeší televize pořádající reality show VyVolení. Místo toho, aby se osazenstvo vily rvalo o to, kdo v mezi příčkami ze sádrokartonu vydrží nejdéle, snaží se co nejrychleji zmizet. Soutěž už tak přišla o dva soutěžící, kteří štábu po svém vzkázali: Už nás to nebaví, jdeme domů a vy si dělejte, co chcete…Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ani se nedivím, že je tam nuda, když se tam sešlo stádo duševních gigantů.Televize zase preferuje Vladka, Tereza s něho taky ucvrkává, tak ostatní to soutěžení berou jako zbytečnost....
Ti lidé by byli nudní i kdyby tam Vladko nebyl, to není jeho vina. Bojovat se dá různě, ale hlavně by se měli bavit, ale když to neumějí, tak co se dá dělat. Vlado by si snad tu výhru zasloužil, protože i když není geniální, tak se na něj dá aspoň koukat. Neumím si představit, že bych vedle některých ležela na posteli brrrrrrrrrr nebo seděla přimáčknutá na kanapi
Volové, napřed Vladka přemlouvají aby zas do té blbárny šel a ted´ zas pindají a chtějí ho vystrnadit.Tuhle řadu Vyvalených už neměli dávat.Na Slovensku ji sice taky mají ale tam musí soutěžící makat a neválejí se jak ta prasata po postelích.
Kdysi jsem sledovala ze zvědavosti první díl, ale tedˇ ani pod trestem smrti.Na to, co se tam sešlo se nedá dívat. Stačí, když to člověk musí nechtěně zhlédnout v reklamě, anebo při přepínání. Myslím, že ty vynaložené prostředky mohla televize použít užitečněji.
Reiner-naprostý souhlas. Je vidět že naprostá většina jsou total hlupáci, co neumí komunikovat, nemají smysl pro nic než řvaní a válení. Nevím jak je někdo mohl vybrat, to snad musel být nějaký podvod, že by se dobrovolně na ně někdo koukal. Zlatá jednička když jsem viděla Zvěřinu, kterého jsem ráda neměla, tak je opravdu boží a geniální. Navíc tito lidé jsou ještě neapetitlich.... to zn. oškliví a nechutní.